Jelszóigénylés

“Tele vagyok tervekkel a jövőre nézve”

Megosztás:
Megjelent: 2020. május 8., péntek
Kocsis Alíz nagyon örül, hogy ilyen aktív tagja lehet az SZRSE-nek.

Cikksorozatot indítottunk, amelyben bemutatjuk a Szegedi RSE háttérben dolgozó stábtagjait és a szponzorait. A koronavírus-járvány idején rájuk különösen nagy szükség van, hiszen sokat segítenek az alkalmazkodásban, az új helyzet okozta problémák megoldásában. A hatodik részben Kocsis Alíz mutatkozik be, aki technikai vezetőként dolgozik nálunk.Dávid Tibor 2016-ban kereste fel Alízt, hogy egy mérkőzésről fotókat készítsen egyesületünknek. A munkával olyan elégedett volt a stáb, hogy onnantól szinte minden héten készített nekünk képeket. 2018 őszén teljes állásban csatlakozott a stábunkhoz, onnantól már a klubb működésében is kiveszi a részét, ahogy a rendezvényszervezésben és az adminisztrációs feladatokban is segítkezik. Folyamatosan bővült feladatainak listája, később a honlapunk kezelését, a cikkek írását és közösségi oldalaink megjelenéseit is átvette – ezúton is külön köszöni Bondor Tamás ekkoriban nyújtott segítségét.

– Nagyon örülök, hogy aktív tagja lehetek az SZRSE-nek, ahol szinte családtagként kezeljük egymást. Remek közösséget alkotunk és igazán szerencsés vagyok, hogy ilyen kreatív feladatkörben dolgozhatom velük. – jegyezte meg Alíz, aki képi ábrázolást és képgrafikát tanult a főiskolán, moderátori szakképesítést is szerzett, most pedig újra fejleszti magát a munka mellett, művészeti- és médiafotográfus-képzésen tanul.


Nélküle szinte elképzelhetetlen minden saját rendezvény és hazai meccs, illetve ettől az idénytől az idegenbeli találkozókra is elkíséri NB I-es férfi csapatunkat.

– Sajnáltam, hogy nem tudtuk befejezni a szezont. Írtam is erről egy "szezonzáró" bejegyzést a Facebookon, ahol nagyon jól esett Nusser Elemér vezetőedző hozzászólása. Azt írta: “Köszönjük, hogy velünk voltál, jövőre veled ugyanitt!”. Így legyen, ez a kívánságom! – nyilatkozta lelkesen.

A járvány miatt át kellett alakítania munkája megszokott ritmusát. Próbálja kihozni a maximumot ebből a furcsa helyzetből, így például rendszerezi egyesületünk archívumát.

– Digitalizálom, szkennelem és rendszerezem az anyagainkat, illetve grafikai elemeket találok ki erre az időszakra. Új megjelenést és rendszert kellett kialakítani a vírus miatt, illetve sokat ötletelek, vannak terveim a jövőre nézve. Bízom benne, hogy mihamarabb meg tudjuk valósítani őket, és már nagyon hiányoznak a mérkőzések! – tette hozzá Alíz.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. június 4., csütörtök
Hír
Hír
Hír
2020. május 28., csütörtök
Képgaléria
2020. május 27., szerda
Képgaléria
2020. május 21., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com