Jelszóigénylés

Tisztes helytállással végződött az OGYB bajnokság

Megosztás:
Megjelent: 2017. április 24., hétfő
A Szegedi RSE megszorongatta esélyesebb ellenfeleit a budapesti utolsó fordulón.

Április 23-án vasárnap az MTK Röplabda Csarnokban rendezték meg az Országos Gyermek Bajnokság Elődöntő C-6 csoportjának harmadik tornáját, ahol a Szegedi RSE gyermek csapata a házigazda MTK mellett a Nyíregyházával küzdött meg.

Az előző nyíregyházi és szegedi tornán körvonalazódtak az erőviszonyok, mely szerint a nyíregyháziak a legesélyesebbek a csoportgyőzelemre, ezzel együtt pedig a legjobb 6-ba jutásra.

A Szegedi RSE nem kezdte jól az MTK elleni mérkőzését, az első szettet a hazaiak nagy megerőltetés nélkül nyerték meg. A második játékrészre azonban összeállt a szegediek játéka, viszont csak szorossá tudták tenni a végjátékot. A következő játszmában sikerült átmenteniük jó formájukat, esélyük nyílt a szettgyőzelemre, azonban a szett közepére elfáradtak a szegedi lányok, így az MTK csapata örülhetett győzelemnek.

A Nyíregyháza elleni mérkőzés jó erőpróba volt a Szegedi RSE-nek, végig becsülettel küzdöttek. Az első szettet szoros küzdelemben nyerték a nyíregyiek, majd nagy irammal a második játszma elején elléptek ellenfelüktől. A Szeged csapatban ekkor lehetőséget kaptak az eddig kevesebb játéklehetőséget kapó játékosok, akik remekül helytálltak, hiszen többször is megnehezítették a csoportgyőzteshez méltóan játszó, végül kettős győzelmet arató nyíregyháziak dolgát.

Szegedi RSE - MTK-Budapest 0:3
Nyíregyháza - Szegedi RSE 3:0

Fotó: Kocsis Alíz

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com