Jelszóigénylés

Tisztes helytállással zártuk az évet

Megosztás:
Megjelent: 2020. december 19., szombat
Két kulcsjátékosunk hiányában kaptunk ki a listavezető vendégeként.

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata tisztes helytállással zárta az esztendőt, az év utolsó bajnoki mérkőzésén 3:0-ra kapott ki a listavezető KISTEXT otthonában. Sajnos két kulcsjátékosunkra, Nacsa Gáborra és Csányi Dánielre sérülés miatt nem számíthattunk – előbbi röplabdázó nem is tartott a kerettel, míg utóbbi bemelegített, de már akkor is érezte, hogy a dereka nem fogja bírni a terhelést, így nem kockáztattunk a szerepeltetésével.Mindössze két csapat volt képes arra az NB I Liga őszi szezonjában, hogy szettet nyerjen a KISTEXT ellen, és úgy tűnt, erre a bravúrra hajtanak a szegedi srácok, ugyanis csapatunk óriási lendülettel kezdve 6:2-es vezetést szerzett az első játékrészben. Sajnos eddig volt sansz a meglepetésre, hiszen a következő 13 labdamenetből csak egyet tudtunk nyerni, majd a hazaiak később sem engedtek ki, 25:15-ös részsikerrel jelezték a reális esélyeket.

A második szett elején is vezettünk még 5:4-nél, de a rutinos, egykori extraligás játékosokkal felálló hazaiak ismét igazolták a papírformát, a bivalyerős kerettel szemben nem volt esélyünk. Természetesen mindkét félnél érződött, hogy ez egy év végi meccs, egyik csapat sem hozta a csúcsformáját. A mérkőzés képe és forgatókönyve a harmadik szettben sem változott, így egy óra alatt sima vereséggel, de ezzel együtt tisztes helytállással zártuk az évet.

Nusser Elemér: – Korrekt eredmény született, tekintve hogy pontjaink igen komoly százaléka hiányzott a pályáról Nacsa Gábor és Csányi Dániel sérülése miatt. Velük kozmetikázhattuk volna az eredményt, de a pontszerzés nem lett volna reális. A januári és februári mérkőzéseink sokkal fontosabbak lesznek, addig rendezhetjük a sorokat, és egy kicsit pihenhetünk is. A szurkolóknak ezúton is köszönjük a biztatást, a járvány kitörése óta ugyan nem lehettek ott a meccseken, de más módon így is éreztük a támogatásukat, ami sokat jelentett ebben a nehéz esztendőben. Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok!
NB I Férfi Bajnokság Liga Alapszakasz, Budapest
KISTEXT - Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:12)(25:15)(25:18)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Kiss Gábor, Bodnár Lajos, Fülöp Norbert, Farkas Baráti Attila, Piti Richárd, Sarnyai Ákos. Csere: Borsi Levente (libero), Honti Szilárd, Csányi Dániel, Strezeneczki Péter
Vezetőedző: Nusser Elemér
Másodedző: Csányi Roland

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. január 16., szombat
Hír
2021. január 15., péntek
Hír
Hír
2021. január 12., kedd
Hír
2021. január 7., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com