Jelszóigénylés

„Tövig nyomjuk a gázpedált!”

Megosztás:
Megjelent: 2020. szeptember 23., szerda
Női NB II-es csapatunk ki van éhezve a vasárnapi szezonkezdésre.

Reménykedünk benne, hogy semmi sem szól most közbe, így női NB II-es csapatunk vasárnap 18 órától a tervek szerint elkezdheti a bajnoki szezont. Nem is akármilyen mérkőzéssel, hiszen a Lila iskolában fogadjuk a Vasas együttesét.Ez a párosítás hazai pályán legutóbb a Vidux-Szegedi RSE bravúros győzelmét hozta. Most nehéz jósolni, hiszen felemás heteken van túl együttesünk.

– A felkészülés remekül indult, de a program második felének terveit felrúgta a járványhelyzet alakulása, és pont mostanában nem tudtunk edzeni, amikor a formaidőzítés lett volna terítéken – kezdte beszámolóját Tátrai Sándor vezetőedző. – Nem tudtuk végigcsinálni, amit terveztem, de tapasztalattal kompenzálni próbáljuk az edzéshiányt. Csak remélni tudom, hogy a kihagyás miatt nem veszik kárba az eddigi munkánk. Amíg lehetett, keményen és motiváltan dolgoztak a lányok, a mentalitásukon biztosan nem múlik a jó teljesítmény. A visszajelzések azt mutatják: tanítványaim neki akarnak esni az ellenfélnek, és ennek nagyon örülök – hangsúlyozta a tréner.

A felkészülést még saját nevelésű korosztályos válogatott játékosunk, Németh Hanna eligazolása alakította át, hiszen emiatt több poszton változtatni kellett.

– Próbáltunk megfelelően lépni, ebben az összeszokottságunk is sokat segített, hiszen más változás nem volt a keretben, és az alap játékunk már megvan. Az a fő célunk, hogy az eddig kialakult taktikát tudatosabb és dinamikusabb játékkal valósítsuk meg, és amíg lehetett edzeni, úgy éreztem, ezzel nem is lesz probléma. Van tehát hiányérzet a leállás miatt, de elégedett vagyok a lányokkal, rajtuk semmi sem múlik. Nem tudjuk, mi a helyzet a Vasasnál, kíváncsian várjuk, milyen kerettel érkeznek a fővárosiak. Az a legfontosabb, hogy riválisunk ellen erőteljes, határozott játékot valósítsunk meg, amit élvezünk is. Ennek a meccsnek erről kell szólnia, hiszen ki vagyunk éhezve a játékra, tövig nyomjuk a gázpedált! – fogadkozott Tátrai Sándor.
 
Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2020. október 19., hétfő
Hír
2020. október 18., vasárnap
Hír
2020. október 17., szombat
Hír
2020. október 17., szombat
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com