SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. február 17.
Donát

Jelszóigénylés

Újabb győzelem az NBII-es szezon zárásaként

Megosztás:
Megjelent: 2018. április 1., vasárnap
Csapatunk a kalocsai záró fordulóban megszerezte 18. sikerét a 2017/2018-as bajnokságban.

Március 29-én befejeződött felnőtt női csapatunk számára a 2017/2018-as NBII-es bajnoki szezon, az utolsó fordulóban a Kalocsai SE otthonában léptek pályára játékosaink.

Az idei záró fordulóra teljes kerettel tudott elutazni a Szegedi RSE, a játékot a legerősebb összeállítású csapattal kezdték meg a mieink.
Az első szettben a hazaiak lelkes játékkal tartották a lépést csapatunkkal egész 11:11-ig, innen azonban Kovács-Fiskus jó szerváinak és a hálónál mutatott jó sáncmunkának köszönhetően sikerült meglépnünk, és magabiztos előnyt kiépítve nyertük meg az első játékrészt.
A második játszmában 8:8-as állásig az első szett elején látott egyenlő küzdelem zajlott, ekkor viszont megléptek Vass Violettáék, a taktikus szervák és a jó sáncmunka eredményeként alig engedtünk pontot ellenfelünknek, és megnyugtató előnnyel szereztünk újabb szettgyőzelmet.
A harmadik játékrészben sem engedtünk teret a becsülettel küzdő kalocsaiaknak, így a szezon látványos labdamenetekkel tarkított utolsó összecsapását végül három szettben sikerült megnyernünk.

Kalocsai SE - Szegedi RSE 0:3 (18:25; 12:25; 16:25)

Szegedi RSE: Vass Violetta, Fürdök Nóra, Molnár Dóra, Kádár Gréta, Kovács-Fiskus Fanni, Kaszás Emma. Csere: Sipka Bernadett (libero), Fürdök Lilla, Baráth Dominika, Cseh Bianka, Hűse Zsófia. Edző: Strezeneczki Gyula.

 

Strezeneczki Gyula - edző:

"Első évünkben a 2. helyet sikerült megszereznünk, amihez gratulálok a lányoknak.
Köszönöm nekik az idei évben mutatott lelkesedésüket, a sok munkát amit elvégeztek.
Gratulálok a CSAPATNAK, nagyon büszke vagyok rájuk."

 

 

Fürdök Nóra - csapatkapitány, 4-es ütő:

"Győzni utaztunk Kalocsára, és megfogadtuk, hogy felszabadultan fogunk játszani, hiszen ennek az utolsó mérkőzésnek tétje már nem volt. Ismerjük az ellenfelet és a gyengepontjaikat, ezeket ki is tudtuk használni. A hazaiak a szettekben 10-15 pontig tudták tartani a lépést, de aztán rendszerint a mi akaratunk érvényesült. Köszönjük az edzői stábnak és az SZRSE-nek a támogatást, remek szezont tudhatunk magunk mögött. Büszke vagyok a lányokra, megérdemelten szereztük meg az ezüstérmet a bajnokságban."

Az NBII-es női felnőtt csapatunk számára tehát befejeződött a bajnokság, mivel a közép-magyarországi csoport második helyét megszerezve nem jutottunk be a feljutásért harcoló együttesek közé. Ez a második hely azonban bravúrosnak mondható, hiszen a Szegedi RSE újoncként, saját nevelésű ifjúsági korosztályos játékosokra alapozva szerepelt a bajnokságban, őket a meghatározó szerepet betöltő, rutinosabb játékosok segítették a párharcokban. Az összekovácsolódott csapatunk így 18 győzelem mellé csupán 5 vereséget szerezett a szezon során, mely eredmény felülmúlta a klub előzetes várakozásait is.

Megosztás:

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. február 16., szombat
Hír
2019. február 14., csütörtök
Képgaléria
2019. február 14., csütörtök
Képgaléria
Hír
Hír
2019. február 13., szerda

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com