SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. június 20.
Rafael

Jelszóigénylés

Utolsó hazai mérkőzését játssza felnőtt női csapatunk

Megosztás:
Megjelent: 2019. április 9., kedd
Most revansot vehetünk a Kispest elleni múlt hétvégi vereségért!

Felnőtt női csapatunk a Kispest SE csapatát fogadja szombaton, 16 órától a Lila iskola tornatermében a Női NBII-es Bajnokság Keleti csoport rájátszásának utolsó előtti mérkőzésén.

Múlt héten sűrű napjai voltak csapatunknak. Pénteken Hollókőn tartott edzőtábort a lányoknak Tátrai Sándor és másodedzője, Bondor Tamás. A szezon eddigi legfiatalabb átlagkorú keretével innen indultak tovább szombaton Debrecenbe a listavezető otthonába, majd onnan hazatérve vasárnap újra útra keltek, hiszen a Kispest SE fogadta Sipka Bernadettéket.  Most szombaton viszont revansot vehetnek a szegedi lányok a vasárnapi vereségért a fővárosi gárda ellen. A hazai pálya meghozhatja a várva várt sikert, így várjuk szurkolóinkat a helyszínre! 
Liberonkkal, Sipka Bernadettel beszélgettünk az elmúlt napok történéseiről és a hétvégi kihívásról. 

Sipka Bernadett:
Múlt héten igen sűrű hétvégétek volt. Hollókőre utaztatok edzőtáborozni, onnan szombaton Debrecenbe, majd vasárnap Budapestre. Milyen emlékekkel tértél haza vasárnap? Hogyan telt az edzőtábor?

Számomra a hétvége borzasztó kimerítő volt a sok száz kilóméter okán. Nehézkesen tudtunk felébredni, kibillenni a monotonitásból. Ennek apropóján péntek este egy közös Activity-vel dobtuk fel a hangulatot, ami szerintem valamiképp előkészítette a következő napra a szellemi éberséget és mindenkinek segítettt feloldani az egész napos passzivitást. Így inkább a csapatépítő kifejezést használnám az edzőtábor helyett. Mindkét meccsre a számtalan apró hiba halmozása volt jellemző. Mind támadásban, mind védekezésben többet kellene alkalmaznunk az edzésen gyakoroltakat. A Kispest csapata egy korban hozzánk közelebb álló, dinamikus, mozgékony együttes. Az ellenük felmutatott lobbanékonyságunk irányadó, kívánom, hogy a hétvégén hasonló küzdőszelemmel lépjünk fel velük szemben. 
Ezek mellett Jan De Brandt is segítette a felkészüléseteket múlt héten. Személy szerint neked miben tudott segíteni, mennyire volt hasznos ez a különleges "oktatás"?
Jan De Brandt egy kreatív, közvetlen személy. Jelenlétében mindig megtelik a terem pozitív gondolatokkal, bármelyik játékos számára egy élmény, egy kihívás. Ezen az edzésen a feladásokra fektettük a hangsúlyt. Mindenki számára hasznos az ilyen jellegű képzés, hiszen összeségében ez egy többemberes, összetett folyamat, nem csak egy mozdulatsor, és nem csak a feladóinkra korlátozódik. Előkészíteni, feladni, biztosítani. Erre a három dologra összepontosítottunk az edzés ideje alatt. Nagyon fontosnak tartom, hogy fejben végig éberek legyünk és figyeljünk a másikra. Ezúton is köszönjük a türelmét és a fáradthatatlan lelkesedését Jan De Brandtnak!
A rájátszás utolsó hazai mérkőzése következik, ráadásul a múlt hétvégi ellenfeletekkel. Szerinted sikerülhet revansot venni ellenük?
Talán előnyünkre válhat, hogy egymás utáni hétvégéken kerül sor az összecsapásra, hiszen a friss élmények, tapasztalatok remek táptalajt nyújthatnak a felkészülésnek. Láttuk, és fejben tartjuk mire képesek, mely állásokban voltak eredményesebbek. A hét hátralevő edzésein a hétvégi hibák korrigálására fogunk törekedni. Én nagyon bizakodom, hogy az itthoni pálya előnyeit kihasználva, tiszta fejjel, kipihenten, koncentráltan egy színvonalas találkozóval lephetjük meg a kilátogató szurkolókat. Remélem a csapatnak sikerül a hazai mérkőzések listáját győzelemmel zárnia. A szintén szombaton harcba szálló felnőtt férfi csapatunknak is eredményes, jó hangulatú játékot kívánunk!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SzegedVolley Camp 2019

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2019. június 19., szerda
Hír
Hír
2019. június 11., kedd
Képgaléria
2019. június 11., kedd
Hír
2019. június 5., szerda
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com