Jelszóigénylés

Vasárnap hazai tornával indítjuk a szezont

Megosztás:
Megjelent: 2020. szeptember 5., szombat
Leány serdülő csapatunk fővárosi riválisokkal játszik a Lila iskolában.

Már nagyon izgatottan várjuk a szezonkezdést, hamarosan indulnak a bajnoki küzdelmek, de az idény számunkra már a héten startol, hiszen vasárnap megrendezésre kerül az I. Vidux Utánpótlás Torna, méghozzá komoly mezőnnyel. Három budapesti rivális, az MTK, a BVSC és az UTE is elfogadta a meghívásunkat, így az egyesületek leány serdülő csapatai számára négycsapatos viadal lesz a Lila iskolában. Vasárnap 10 órakor kezdünk, legkésőbb 19 órakor pedig eredményhirdetés lesz.A hat mérkőzés jó hír lenne a szülőknek és a szurkolóknak, de sajnos a járványhelyzet miatt nem lehetnek nézők a helyszínen, a játékosok családtagjai sem jöhetnek az épületbe. Kárpótlásul lesz élő videó, fotógaléria és írásos beszámoló is Facebook- és Instagram-oldalunkon, illetve honlapunkon.

Szigorú szabályokat hoztunk a koronavírus miatt: nincs pacsizás a játékosok között; az egész épületben kötelező a maszk használata, egészen addig, amíg a csapatok nem melegítenek vagy játszanak a pályarészeken. A jegyzőkönyvvezetőknek, fotósnak és egyéb stáb tagoknak szintén kötelező a maszk használata az épületben; kézfertőtlenítőket helyezünk ki; a labdákhoz is lesz fertőtlenítő kendő; illetve lázmérést is tervezünk.

– Nagyon örültünk, amikor kiderült, hogy lesz ilyen torna, hiszen tavaly hasonló esemény volt a bajnoki főpróbánk, és azt a tornát meg is nyertük Szolnokon. Most is szeretnénk olyan önbizalom-löketet kapni, mint tavaly – kezdte a hangolást csapatunk játékosa, Szalay Kata. – Tavaly olyan ellenfeleink voltak, akikkel korábban nehéz meccseket vívtunk, így nagyon jó tapasztalatszerzési lehetőség volt, ahogy az idei torna is. Sajnáljuk, hogy a járvány miatt nem szurkolhatnak nekünk a szülők, de megértjük a helyzetet, első az egészség. Egymást azért tudjuk motiválni a játékosokkal, ebben biztos vagyok. Minél jobb szereplés a cél, minél több szettet és meccset nyerünk, annál boldogabbak leszünk – jegyezte meg.Nemrég a hagyományos hollókői edzőtáborban dolgozott a csapat, és úgy tűnik, nagyon hasznos napokat töltöttek együtt a lányok.

– Nagyon együtt van a csapat! Kiváló alkalom volt ez arra, hogy megismerjük az új, fiatalabb társakat. Szuper volt, összekovácsolta a társaságot. Már Szegeden is voltak izgalmas tréningek, hiszen többször besegítettek nekünk az NB I-es férfi együttes játékosai, akik posztonként külön foglalkozásokat tartottak nekünk. Azokat is nagyon élveztük, és ezúton is köszönjük nekik a segítséget! – hangsúlyozta Szalay Kata.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. szeptember 25., péntek
Hír
2020. szeptember 24., csütörtök
Hír
2020. szeptember 23., szerda
Hír
2020. szeptember 22., kedd
Hír
2020. szeptember 18., péntek
Hír
2020. szeptember 17., csütörtök
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com