Jelszóigénylés

Vasárnap lesz az idei Mikulás Kupa

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 28., csütörtök
Jókedv, családi derbik, sütik és sok-sok cipősdoboznyi szeretet a Lila iskolában.

Ápoljuk a hagyományt: idén is megrendezzük a nagy sikerű Mikulás Kupát! Vasárnap 8 órától 13 óráig mindenkit szeretettel várunk, a jókedv garantált. Utánpótlás csapataink játékosai mellett családtagjaik is lehetőséget kapnak, hogy ünnepi hangulatban játszanak egy házi tornát korosztályonként, vegyes csoportokban.

Új elemmel bővül a műsor, ugyanis a zsinórlabdát is ki lehet próbálni, előkészítő csoportunk biztosan él majd a lehetőséggel. Röplabdában a kezdők egy-egy elleni, a szuperminisek három-három elleni, a minisek pedig négy-négy elleni felállásban játszanak. Olyan ligát is indítunk, amelyben a gyerek, serdülő és ifi “B” leány csapatok tagjai a rokonokkal játszhatnak, a családi derbiken is versenylehetőséget kínálva olyanoknak, akik országos bajnokságon nem indulnak.

Nem kötelező, de nagyon örülünk, ha minél többen karácsonyi öltözetben érkeznek, így még hangulatosabb lesz, amikor ismét feldíszítjük az SZRSE karácsonyfát. Ismét várjuk a családoktól a süteményeket és egyéb finomságokat!

Több mint 120 résztvevőre számítunk, ezúttal is mindannyian élhetnek a jótékonysági lehetőséggel, hiszen most is részt veszünk Baptista Szeretetszolgálat adományozó akciójában. Egy-egy cipősdoboznyi szeretetet várunk! A felhívás szerint keresni kell egy cipősdobozt, amit karácsonyi csomagolópapírral bevonunk, majd eldöntjük, hogy kisfiúnak vagy kisleánynak szeretnénk-e csomagot készíteni, illetve, hogy milyen korú gyermeknek. A dobozba kerülhet például mesekönyv, színező, játék, plüss, íróeszköz, iskolai felszerelés, hegyező, radír, sporteszköz, ruhanemű.

A dobozok főként gyermekotthonokhoz, nagycsaládos szervezetekhez, kórházakhoz, fogyatékos gyermekek fejlesztésével foglalkozó iskolákhoz, egyesületekhez, alapítványokhoz és civil szervezetekhez kerül. Az összegyűlt adományokat az egyesület juttatja el a megadott gyűjtőpontok egyikére. A cipősdobozokat december 20-ig lehet leadni az edzések időpontjában – kivéve szerdán – Nagymihály Nórinak a szertárban, illetve a hazai mérkőzések alkalmával a Lila iskolában a rendezőknek.



Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com