Jelszóigénylés

Végeredmények nélkül is sikeres évet zártunk!

Megosztás:
Megjelent: 2020. július 10., péntek
Büszkék vagyunk játékosainkra, csapatainkra és edzőinkre!

Hivatalosan is lezárultak a 2019/2020-as szezon küzdelmei, edzőink is elbúcsúztatták már a bajnokságokat. Cikkünkben összeszedtük a csonka szezon legfontosabb mutatószámait és statisztikáit, mely adatokat a 19 versenycsapatunk által teljesítettünk a 2020.03.14-ig.A nyári csoportba sorolásokat követően biztossá vált, hogy a leány mellett a fiú vonalon is teljessé vált a felmenő rendszerű utánpótlás-bázisunk, hiszen az U11-től a felnőtt korosztályig (U11-U13-U15-U17-U19-U21-Felnőtt) mindenhol legalább egy csapatot indítottunk a bajnokságokban.
A lányokat nézve már az előző években több korosztályban is egynél több csapatot neveztünk, de a 2019/2020-as szezonra tovább bővült a leány bázisunk is. Az NB II-es női felnőtt csapat alatti utánpótlás csapatok közül 3 szupermini, 3 mini, 2 gyermek, 2 serdülő és 1 ifjúsági versenycsapatunk küzdött meg a bajnokságokban

A bajnokságok lezárását követően végeredményeket nem hirdettek, ezért nehéz lenne számszerűen kifejezni az egész éves munkánk gyümölcsét. Több dolog azonban mindenképp kiemelendő, mert büszkék vagyunk arra, hogy:

- a szupermini korosztályban összességében jól szerepeltek csapataink, a Szeged Kupán remek játékkal ezüstéremig menetelt 1-es csapatunk, így bizakodva és lelkesen várhattuk az évet lezáró OMK és OSZMB versenyeket.
- a mini korosztályban mind a lányoknál, mind a fiúknál több érmes helyet is ünnepelhettünk a tornákon, és a Szegedi RSE képviseltette volna magát a legtöbb csapattal az OMB Döntőben, hiszen hat fordulót követően 2 leány és 1 fiú csapatunkkal is kvalifikáló helyen állt a végső küzdelmekre.
- a gyermek korosztályban leány vonalon 1-es csapatunk újra valós eséllyel nagy harcban volt a 6-os Döntőbe kerülésért, a II. osztályban nagyon szép sikerekkel teljesítettük a szezon nagy részét, a fiúknak pedig a szezon közepére sikerült felvenniük a harcot a legjobb csapatokkal is.
- a leány serdülő 1-es csapatunknak a szezon összességében mutatott remek játéka alapján reális esélye volt a 6-os Döntőbe kerülésre, serdülő 2-es csapatunk gyermek korosztályosként is alig maradt el a legjobbaktól, a fiúk pedig két szakaszban is szép játékot mutatva kétszer csoportmásodikként jutottak tovább az elődöntő szakaszig.
- a leány és fiú ifjúsági csapataink fiatal összetételű kerettel is szépen bizonyítottak az idősebbek között, és olykor megnehezítették az erősebb csapatok dolgát.
- a fiú junior csapatunk első évesként becsülettel végigküzdötte az évet, és teljesíthette volna a fordulós rendszerű NB II-es bajnokságot.
- a női felnőtt csapatunk remek őszt és telet produkálva megnyerte a Keleti Csoport Alapszakaszát, így a legjobbak között csatázhatott volna a bajnoki címért.
- a férfi felnőtt csapatunk újoncként folyamatosan fejlődött az NB I-ben, játékosaink példaértékű hozzáállása pedig nagy küzdelmekhez, izgalmas mérkőzésekhez és bennmaradást érő helyhez segítette a gárdát.


A 2019/2020-as csonka szezon számszerűsíthető adatait megvizsgálva elmondható, hogy az utánpótlás és felnőtt csapataink összesen 301 mérkőzést játszottak le, melyeken játékosaink kereken 400 szettet és 17.245 pontot nyertek meg, az idegenbeli utakra pedig 31.418 km-t utaztunk.

Köszönjük szponzorainknak és támogatóinknak, hogy ebben a 2019/2020-as bajnoki évben is mellettünk voltak!
Köszönjük a szülőknek az eddigi bizalmat és reméljük, hogy a jövőben is szépen fog bővülni az SZRSE Család!

Gratulálunk játékosainknak a szezonhoz és az elért sikerekhez, valamint köszönjük edzőinknek a kitartó és fáradhatatlan munkájukat, mellyel évről évre fejlődhetünk és előrébb léphetünk céljaink elérése felé!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!
Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Képgaléria
Hír
2020. augusztus 1., szombat
Hír
2020. július 31., péntek
Hír
Hír
Hír
2020. július 23., csütörtök
Hír
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com