SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. január 17.
Antal, Antónia

Jelszóigénylés

A leány minisek küzdelmeivel folytatódik az OMK

Megosztás:
Megjelent: 2018. május 4., péntek
Két helyszínen versenyez az alap és kiemelt kategóriás mezőny a hétvégén.

Május 5-6-án kerül megrendezésre a leány mini korosztály számára az Országos Mini Kupa. A két napos versenyen az Országos Mini Bajnokság Döntőjébe bejutott csapatok nem szerepelhetnek, azonban így is összesen 59 csapat nevezett az alap és a kiemelt kategóriába.

A kiemeltek közé benevezett 24 csapat 8 darab 3 csapatos csoportban kezdi meg a küzdelmeket a József Attila Általános Iskolában, ahol négy pályán játszanak zajlanak egyszerre a párharcok. A Szegedi RSE 1 a Bonyhád és a KESI 2 csapataival játssza első mérkőzéseit.

Az alap kategóriába 35 együttes adta le indulási szándékát, az ő mérkőzéseik főként az Etelka sori Sportcsarnokban egyszerre hat pályán kerülnek megrendezésre, de szombaton késő délután a kiemelt kategória küzdeleminek helyszínén is rendeznek mérkőzéseket. A Szegedi RSE 2 a Jászberényi RK 2 és a Kispest SE csapataival került egy csoportba.

Döntő többségben mindkét csapatunk játékosai első éves mini korúak, vagyis a következő szezonban is még a mini korosztályban fognak versenyezni. Ennek tudatában ezen a tornán az elsődleges célunk, hogy játékosaink megmérettessék magukat az erős mezőnyben, összemérjék tudásukat a többi csapattal mindkét kategóriában, ezzel is újabb tapasztalatokat szerezzenek a következő évre.

Megosztás:

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com