Jelszóigénylés

Hulmann Zsolt újra a Szegedi RSE edzői stábjában

Megosztás:
Megjelent: 2017. augusztus 16., szerda
Az egykori kiváló röplabdázó az Egyesület leány gyermek csapatát készíti fel a 2017/2018-as szezonra.

Mozgalmasan telt a nyár a Szegedi Röplabda Sportegyesület számára, hiszen a meglévő nagy létszámú stábot bővítve új szakemberekkel is tárgyalt a vezetőség. Egyik új edzőnk a háromszoros magyar bajnok, négyszeres kupagyőztes Hulmann Zsolt lesz, aki nem ismeretlen a szegedi röplabdasport és az SZRSE életében.


A Medikémia Szegeddel 1995-ben bajnoki címet nyerő, majd az Év Játékosának megválasztott Hulmann Zsolt 2006-ban edzőként NBII-es bajnoki címig vezette a Starcopy - Szegedi RSE felnőtt férfi csapatát.

A Szegedi RSE a 2005/2006-os szezonban Hulmann Zsolt irányításával nevezte be férfi csapatát az NBII-es bajnokságba, melyet az első évben megnyert és feljutott a legmagasabb osztályba. A sikeres évet követően az Egyesület és a szakember útjai az edző egyéb elfoglaltságai miatt szétválltak. A mostani egyeztetések azonban ismét gördülékenyen mentek, hiszen Zsolt sem szeretett volna teljesen felhagyni az edzősködéssel, szívesen fogadta az SZRSE megkeresését.

Az egykori 86-szoros magyar válogatott röplabdázó a Szegedi RSE leány gyermek csapatát irányítja a 2017/2018-as bajnoki szezonban. A csapat magja az előző szezonban érmeket nyerő mini gárdára épül, mellyel első gyermek korosztályos évükben is a legjobb 6 közé jutás a cél. A csapat augusztus 7-én elkezdte a felkészülést, szeptembertől pedig heti öt edzéssel folytatja a munkát.

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com