SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Twitter oldala
SZRSE Facebook oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2018. július 21.
Dániel, Daniella

Jelszóigénylés

Leány gyermek és fiú mini csapataink utaznak a hétvégén

Megosztás:
Megjelent: 2018. április 12., csütörtök
A leányokra Budapesten, a fiúkra Kecskeméten vár sorsdöntő forduló a bajnokságukban.

Az április 14-15-i hétvégén ezúttal két korosztályunk lép pályára, a Szegedi RSE 1 leány gyermek csapat Budapestre utazik az Országos Gyermek Bajnokság Elődöntő-helyosztó szakaszában, míg a fiú minisek szezonbeli 9. tornájukon vesznek részt az Országos Mini Bajnokságban.

Április 14-én szombaton leány gyermek csapatunk a Közgáz SC otthonába látogat, hogy részt vegyen az Országos Gyermek Bajnokság Elődöntő-helyosztó szakasz C-5 csoportjának 2. fordulóján. Az előző tornához hasonlóan ezúttal is az RS Ajka, a Kaposvári Röplabda Akadémia KÉK és a Közgáz SC hármassal mérkőznek meg Kiss Annáék a csoportjukban, az eddigi két győzelem és egy vereség mérlegen azonban most javítanának a mieink.
Az 1. fordulóban a kaposváriak három szettben győzték le csapatunkat, így legfőbb célunk visszavágni nekik és őket is legyőzni a torna második mérkőzésén, hiszen így még esélyünk nyílhat a csoportgyőzelem megszerzésére is, amennyiben a többi mérkőzésen is számunkra kedvező eredmények születnek.

Ugyancsak szombaton fiú miniseink kelnek útra, hogy részt vegyenek a fiú Országos Mini Bajnokság 16., utolsó előtti fordulójában. A kecskeméti torna mezőnye az egyik legerősebb lesz az eddigi eredményeket figyelembe véve, hiszen az összesített tabella élmezőnyéből a listavezető Dág KSE, az őket követő Szolnoki RA, DSE és KESI Arany csapata is részt vesz a küzdelmekben.
A 7. helyén álló Szegedi RSE a 2. helyezett Szolnoki RA, a 8. helyen álló KESI Vásárhelyi, és a 11. helyről a legjobb 9-be vágyó RÖAK Kaposvár KÉK gárdájával került egy csoportba, így nagy harc várható a továbbjutásért és a legjobb 4-be kerülésért. Az OMB Döntőbe való kvalifikáláshoz számított ranglista pontszámunkat egy 2. hellyel tudnánk csak tovább növelni, így a tapasztalatszerzés és felkészülés mellett a célunk nem lehet más, mint a döntőbe jutás kiharcolása.

Hajrá Szegedi RSE!!!

Fotó: Nagy Endre

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
2018. július 10., kedd
Hír
2018. július 5., csütörtök
Képgaléria
2018. július 1., vasárnap
Képgaléria
2018. július 1., vasárnap
Képgaléria
2018. június 21., csütörtök
Képgaléria
2018. június 20., szerda
Képgaléria
2018. június 19., kedd

Facebook

Twitter

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com