SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2019. január 17.
Antal, Antónia

Jelszóigénylés

Leány gyermek és fiú mini csapataink utaznak a hétvégén

Megosztás:
Megjelent: 2018. április 12., csütörtök
A leányokra Budapesten, a fiúkra Kecskeméten vár sorsdöntő forduló a bajnokságukban.

Az április 14-15-i hétvégén ezúttal két korosztályunk lép pályára, a Szegedi RSE 1 leány gyermek csapat Budapestre utazik az Országos Gyermek Bajnokság Elődöntő-helyosztó szakaszában, míg a fiú minisek szezonbeli 9. tornájukon vesznek részt az Országos Mini Bajnokságban.

Április 14-én szombaton leány gyermek csapatunk a Közgáz SC otthonába látogat, hogy részt vegyen az Országos Gyermek Bajnokság Elődöntő-helyosztó szakasz C-5 csoportjának 2. fordulóján. Az előző tornához hasonlóan ezúttal is az RS Ajka, a Kaposvári Röplabda Akadémia KÉK és a Közgáz SC hármassal mérkőznek meg Kiss Annáék a csoportjukban, az eddigi két győzelem és egy vereség mérlegen azonban most javítanának a mieink.
Az 1. fordulóban a kaposváriak három szettben győzték le csapatunkat, így legfőbb célunk visszavágni nekik és őket is legyőzni a torna második mérkőzésén, hiszen így még esélyünk nyílhat a csoportgyőzelem megszerzésére is, amennyiben a többi mérkőzésen is számunkra kedvező eredmények születnek.

Ugyancsak szombaton fiú miniseink kelnek útra, hogy részt vegyenek a fiú Országos Mini Bajnokság 16., utolsó előtti fordulójában. A kecskeméti torna mezőnye az egyik legerősebb lesz az eddigi eredményeket figyelembe véve, hiszen az összesített tabella élmezőnyéből a listavezető Dág KSE, az őket követő Szolnoki RA, DSE és KESI Arany csapata is részt vesz a küzdelmekben.
A 7. helyén álló Szegedi RSE a 2. helyezett Szolnoki RA, a 8. helyen álló KESI Vásárhelyi, és a 11. helyről a legjobb 9-be vágyó RÖAK Kaposvár KÉK gárdájával került egy csoportba, így nagy harc várható a továbbjutásért és a legjobb 4-be kerülésért. Az OMB Döntőbe való kvalifikáláshoz számított ranglista pontszámunkat egy 2. hellyel tudnánk csak tovább növelni, így a tapasztalatszerzés és felkészülés mellett a célunk nem lehet más, mint a döntőbe jutás kiharcolása.

Hajrá Szegedi RSE!!!

Fotó: Nagy Endre

Megosztás:

SZRSE Naptár 2019

Versenynaptár

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
(30) 651-7798
info@szegedvolley.com