Jelszóigénylés

Kettős győzelem a kecskeméti RÖPKE SE ellen!

Megosztás:
Megjelent: 2017. március 14., kedd
Hatalmas csatában a felnőtt és a junior csapat is diadalmaskodott a péntek esti rangadókon.

Március 10-én pénteken Szegeden játszották le a női NBII. 3. körének első fordulóját.

A junior mérkőzésen az előző összecsapások alapján nagy izgalmakra lehetett számítani, hiszen egy idegenbeli 3:2-es RÖPKE győzelmet követően ugyancsak idegenben 3:1 arányban az SZRSE-SZTE EHÖK SE csapata nyert az eddigi találkozókon. A mostani mérkőzés is hozta a várt izgalmakat, óriási küzdelem zajlott a pályán az egész mérkőzés alatt.

Az első, második és harmadik szettekben végig fej-fej mellett haladtak a csapatok, szinte felváltva szerezték pontjaikat az ellenfelek. A nagy izgalmakat a szegedi lányok bírták jobban, ugyanis háromból két játszmát ők nyertek minimális különbséggel. (25:23, 25:27, 25:23)

A negyedik játékrészben a kecskeméti csapat játszott magabiztosabban, és bár a szett közepétől nagyot küzdött az SZRSE-SZTE EHÖK SE, utolérni már nem sikerült ellenfelüket, ismét szoros végjátékban a RÖPKE SE nyerte a szettet. (22:25)

Az utolsó, mindent eldöntő játékrész is nagy csatát hozott, hiszen a játszma elejét a szegedi csapat kezdte jobban, a vendégeknek azonban sikerült felzárkózniuk először 7:2-ről, majd 14:11-ről is. A mérkőzés végén az utolsó két pontot végül a Szeged szerezte meg, így a hazai csapat örülhetett, mivel ismét hatalmas csatában megnyerték a párharcot. (16:14)

SZRSE-SZTE EHÖK SE - RÖPKE SE 3:2

További junior eredmények, tabella itt!

A felnőtt mérkőzésen volt miért revansot vennie a hazai csapatnak, hiszen a két csapat novemberi és a januári mérkőzésén is magabiztos kecskeméti győzelem született.

Ennek tudatában bátran kezdett mindkét együttes, az első szettben a rizikós megoldásoknak köszönhetően sok hibával játszottak a csapatok, a játszma végén a szegediek összpontosítottak jobban, így meg tudták nyerni az első felvonást. (25:23)

A második játszmában továbbra is szoros küzdelmet láthattak a nézők, egyre kevesebb hibával játszott mindkét csapat, ennek megfelelően végig kiélezett párharcban ismét a szegedi lányok örülhettek szettgyőzelemnek. (26:24)

A hármadik játékrészben kicsit kiengedtek a hazaiak, a RÖPKE SE ezt könyörtelenül kihasználva megnyerte a szettet. (18:25)

A negyedik játszma elejére összeszedték magukat az SZTE EHÖK SE lányai, bátor játékkal, hatalmas küzdeni akarással biztosították be győzelmüket. (25:16)

SZTE EHÖK SE - RÖPKE SE 3:1

További felnőtt eredmények, tabella itt!

Fotó: Kocsis Alíz

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com