Jelszóigénylés

Újabb szegedi győzelmek, ezúttal az Eötvös DSE ellen

Megosztás:
Megjelent: 2017. március 20., hétfő
A szegedi felnőtt és junior csapat is győzelemnek örülhetett a debreceni csapat ellen.

A felnőtt csapatok eddigi két találkozóját a debreceni csapat nyerte meg az idei szezonban, ezért a szegediek mindenképpen győzelmet akartak szerezni a riválisukkal szemben.

A felnőtt mérkőzésen ennek megfelelően magabiztosan kezdett az SZTE EHÖK SE, és végig vezetve, koncentrált játékkal megnyerték az első felvonást. (25:19)

A második és harmadik szettben hullámzó volt a játék, hiszen a szegedieknek többször is sikerült ellépni ellenfelüktől, ám az Eötvös DSE lelkesen küzdve mindig megakadályozta a sima szettgyőzelmeket. A mérkőzés így izgalmassá kerekedett, a küzdős és változatos összecsapáson végül mindhárom játszmában az SZTE EHÖK SE csapata bizonyult jobbnak, ezzel megszerezték második győzelmüket a bajnokság 3. fordulójában. (25:21; 25:18)


SZTE EHÖK SE - Ráthonyi Kft.-Eötvös DSE 3:0

A junior csapatok eddigi két összecsapását az SZRSE-SZTE EHÖK SE csapata nyerte, így joggal bizakodhatott a közönség egy újabb hazai győzelemben.

Az első szettben jól kezdtek a szegediek, pontos játékkal magabiztosan nyerték meg az első játékrészt. (25:19)

A második játszmában kicsit dekoncentrálttá vált a hazai csapat játéka, a sok szegedi hibát a vendégek könyörtelenül kihasználták, így kiegyenlített az Eötvös DSE. (21:25)

A harmadik és negyedik szettben aztán újra összeszedte magát a hazai csapat, sikerült ismét fegyelmezetten, kevés hibával lejátszaniuk a játszmákat. Az utolsó pontok még tartogattak izgalmakat, a végig lelkesen küzdő vendég csapat több mérkőzéslabdát is hárított, azonban a szettgyőzelmet nem sikerült megszerezniük, így az SZRSE-SZTE EHÖK SE csapata újabb győzelmet ünnepelhetett a bajnokságban. (25:15; 25:22) A junior csapat győzelmével pontszámban beérte a tabella negyedik helyén álló RÖPKE SE csapatát.


SZRSE-SZTE EHÖK SE - Ráthonyi Kft.-Eötvös DSE 3:1

Az NBII. következő fordulóiban április 7-én előbb Hajdúböszörménybe, majd április 8-án Miskolcra látogat az EHÖK SE, a következő hazai mérkőzésre 2017.04.13-án csütörtökön 13 órai kezdettel kerül sor a József Attila Általános Iskolában.

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com