Jelszóigénylés

Ápoljuk a hagyományt: hétvégén Titkos Lajos Emlékverseny

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 16., csütörtök
Két helyszínen 33 csapat vesz részt a bajnokságokba is számító megmérettetésen.
Két, egyesületünk számára nagyon fontos szakember emlékét hagyományos tornákkal ápoljuk: ősszel Markovics Endre, télen pedig Titkos Lajos a névadója egy-egy utánpótlás eseményünknek. Ezeket a megmérettetéseket a gyerekek mindig izgatottan várják, ahogy most is, hiszen hétvégén rendezzük a VII. Titkos Lajos Emlékversenyt.
Vasárnap 10.30 és 11 óra között egyesületünk elnöke, Varga Tamás mellett a névadó fia – aki a tornát anyagilag is rendszeresen támogatja, amiért nagyon hálásak vagyunk –, Titkos Csaba is beszédet mond a Lila iskolában. Büszkék vagyunk arra is, hogy egyre több szponzor áll a torna mellé: idén a Szegedi Vadaspark, a Sole-Mizo, a Rikoma Team, a Telenor, a Dentaline Fogászat, a Rádió 88 és a Szegedi Paprika Zrt. is támogatja a kétnapos eseményt.

Az idei tornán összesen 33 csapat és több mint 350 gyermek vív mérkőzéseket, amelyek mindkét korosztályban bajnoki találkozók is egyben.
Szombaton a szupermini korosztály vív meccseket a Lila iskolában, összesen 12 együttes nevezett, köztük leány, fiú és vegyes csapatokkal is, kezdőkkel és haladókkal egyaránt. A mérkőzések 9.30-kor kezdődnek, és várhatóan 14.30 körül lesz eredményhirdetés. Ahogy az idén indított szupermini bajnokságban megszokhattuk, ezúttal sem számolják a pontokat, csak a tapasztalatszerzés és a játék öröme a fontos.

Vasárnap a mini korosztályon lesz a sor, nekik a Lila iskolában és az Etelka sori Tornacsarnokban is rendeznek összecsapásokat. A Lilában a leány I. osztályú együttesek – összesen tíz csapat – mérik össze tudásukat, az Etelka soron pedig a fiú I. osztályt és a leány II. osztályt képviselő 11 csapat. Mindkét helyszínen 4 pálya várja a gyerekeket. A kezdést ezen a napon is 9.30-kor tervezzük, majd a Lila iskolában lesz eredményhirdetés, várhatóan 17.30 és 18 óra között.
 
– Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy már hetedik alkalommal rendezzük meg a tornát, amellyel emléket állítunk egy nagyszerű szakembernek – nyilatkozta Pamuk-Huszta Blanka, az esemény egyik szervezője. – Sportszakmai szempontból fontos, hogy egyszerre nagyon sok játékos kap bizonyítási lehetőséget, nekünk szegedieknek pedig az is sokat számít, hogy a hozzátartozók szurkolhatnak a gyerekeknek, akik így családias hangulatban űzhetik a sportágat. Külön szeretnénk megköszönni egyre bővebb szponzori körünk támogatását! 


Jelezd Te is, hogy ott leszel a Titkos Lajos Emlékversenyen a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Képgaléria
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2020. október 19., hétfő
Hír
2020. október 18., vasárnap
Hír
2020. október 17., szombat
Hír
2020. október 17., szombat
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com