Jelszóigénylés

Ápoljuk a hagyományt: hétvégén Titkos Lajos Emlékverseny

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 16., csütörtök
Két helyszínen 33 csapat vesz részt a bajnokságokba is számító megmérettetésen.
Két, egyesületünk számára nagyon fontos szakember emlékét hagyományos tornákkal ápoljuk: ősszel Markovics Endre, télen pedig Titkos Lajos a névadója egy-egy utánpótlás eseményünknek. Ezeket a megmérettetéseket a gyerekek mindig izgatottan várják, ahogy most is, hiszen hétvégén rendezzük a VII. Titkos Lajos Emlékversenyt.
Vasárnap 10.30 és 11 óra között egyesületünk elnöke, Varga Tamás mellett a névadó fia – aki a tornát anyagilag is rendszeresen támogatja, amiért nagyon hálásak vagyunk –, Titkos Csaba is beszédet mond a Lila iskolában. Büszkék vagyunk arra is, hogy egyre több szponzor áll a torna mellé: idén a Szegedi Vadaspark, a Sole-Mizo, a Rikoma Team, a Telenor, a Dentaline Fogászat, a Rádió 88 és a Szegedi Paprika Zrt. is támogatja a kétnapos eseményt.

Az idei tornán összesen 33 csapat és több mint 350 gyermek vív mérkőzéseket, amelyek mindkét korosztályban bajnoki találkozók is egyben.
Szombaton a szupermini korosztály vív meccseket a Lila iskolában, összesen 12 együttes nevezett, köztük leány, fiú és vegyes csapatokkal is, kezdőkkel és haladókkal egyaránt. A mérkőzések 9.30-kor kezdődnek, és várhatóan 14.30 körül lesz eredményhirdetés. Ahogy az idén indított szupermini bajnokságban megszokhattuk, ezúttal sem számolják a pontokat, csak a tapasztalatszerzés és a játék öröme a fontos.

Vasárnap a mini korosztályon lesz a sor, nekik a Lila iskolában és az Etelka sori Tornacsarnokban is rendeznek összecsapásokat. A Lilában a leány I. osztályú együttesek – összesen tíz csapat – mérik össze tudásukat, az Etelka soron pedig a fiú I. osztályt és a leány II. osztályt képviselő 11 csapat. Mindkét helyszínen 4 pálya várja a gyerekeket. A kezdést ezen a napon is 9.30-kor tervezzük, majd a Lila iskolában lesz eredményhirdetés, várhatóan 17.30 és 18 óra között.
 
– Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy már hetedik alkalommal rendezzük meg a tornát, amellyel emléket állítunk egy nagyszerű szakembernek – nyilatkozta Pamuk-Huszta Blanka, az esemény egyik szervezője. – Sportszakmai szempontból fontos, hogy egyszerre nagyon sok játékos kap bizonyítási lehetőséget, nekünk szegedieknek pedig az is sokat számít, hogy a hozzátartozók szurkolhatnak a gyerekeknek, akik így családias hangulatban űzhetik a sportágat. Külön szeretnénk megköszönni egyre bővebb szponzori körünk támogatását! 


Jelezd Te is, hogy ott leszel a Titkos Lajos Emlékversenyen a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. július 7., kedd
Hír
2020. július 4., szombat
Képgaléria
2020. július 3., péntek
Hír
2020. június 30., kedd
Hír
Képgaléria
2020. június 28., vasárnap
Hír
2020. június 27., szombat
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com