Jelszóigénylés

Hétvégén újra Titkos Lajos Emlékversenyt rendezünk

Megosztás:
Megjelent: 2019. január 16., szerda
Rekord létszámú, 45 csapatos torna lesz most vasárnap!

A legendás szegedi tanár halálának hetedik évfordulóján kerül megrendezésre az ő nevével fémjelzett emléktorna, 2019. január 20-án, vasárnap. 

Titkos Lajos az egyik legmeghatározóbb személye volt a szegedi sportéletnek.
Habár kezdetben kosárlabda edző volt, mégis neve a röplabdával vált eggyé. Kiváló pedagógus és utánpótlás szakember volt, kezei közül olyan remek játékosok kerültek ki, mint Hulmann Zsolt, Polgár Gábor, Csíkos Gábor vagy Rácz László. Ezek a játékosok nemcsak pszichésen, de fizikálisan is kellő felkészítést kaptak, hogy felnőttként kimagasló teljesítményt tudjanak elérni.
Nyári Sándor így emélkezett rá blogjában: "Ma úgy érzem, Titkos Lajos bátyánk nélkül Szeged város férfi röplabdasportja félkarú óriás lehetett volna csak, és valószínűleg a bajnoki címeknek is egyik legfőbb letéteményese volt a kiváló testnevelő-tanár. Amolyan igazi őszinte, konzervatív pedagógus volt, aki szinte minden héten igényelte, hogy az edzéseit látogassam, kritizáljak, de főleg dicsérjek, ha úgy látom."
Az idei tornán a hagyományokhoz híven Titkos Csaba, Lajos bácsi fia fogja megnyitni az eseményt, melynek helyszíne a József Attila Általános Iskola lesz, az időpont pedig 10:30.


VI. Titkos Lajos Emlékverseny most vasárnap (január 20-án) két helyszínen fog zajlani, az Etelka sori Sportcsarnokban, illetve a József Attila Általános Iskola tornatermében. Az eseményt először 2013-ban rendezte meg egyesületünk, ami évről évre bővül és válik színvonalasabbá. Sajnos a nagy érdeklődésre való tekintettel idén limitálni kellett a létszámot, így 45 csapat fog egymással megküzdeni, egy napon keresztül.
A mérkőzések reggel 9 órakor kezdődnek mindkét helyszínen. A befejezés várhatóan a Lila iskolában 18:30-kor, míg az Etelka sori sportcsarnokban 17:30-kor lesz.

Etelka sori Sportcsarnok (4 Szupermini pálya + 1 Gyermek pálya)
Korosztályok: Leány, fiú és vegyes Szupermini és Fiú Gyermek csapatok
József Attila Általános Iskola (4 Mini pálya)
Korosztály: Leány és fiú Mini (Országos Mini Bajnokság fordulói)

Várunk minden érdeklődőt szeretettel!
Jelezd Te is, hogy ott leszel a Facebook Eseményünk által, melyre ide kattinva tudsz jelentkezni. 
Szurkoljatok, Kövesssétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com