Jelszóigénylés

Szupermini, mini és ifjúsági csapatunk is versenybe száll

Megosztás:
Megjelent: 2018. január 17., szerda
A szegedi OIB forduló és Titkos Lajos Emlékverseny mellett Budapesten szerepelnek csapataink.

Január harmadik hétvégéjén előbb leány ifjúsági, majd leány-fiú szupermini és leány mini csapataink játszanak Szegeden a József Attila Általános Iskolában, emellett fiú mini csapatunk Budapestre látogat.

Szombaton rendezzük meg az Országos Ifjúsági Bajnokság Középszakaszának 2. fordulóját, a két csoportellenfelünk most Szegedre látogat.
Első mérkőzésüket 10 órától játsszák Molnár Dóráék a HÉP-RÖPKE SE ellen, az 1. fordulóban nagyon szoros mérkőzésen maradtak alul a mieink 3:2-re, így most hazai pályán vehetünk revansot a kecskeméti csapaton.
A Szegedi RSE második összecsapására a hivatalos kiírás szerint 13:00-tól kerül sor, az ellenfél pedig az a Gödöllői RC együttese lesz, akik előző fordulóban küzdelmes mérkőzésen 3:1 arányú győzelmet arattak ellenünk.
Csapatunk jelenleg csoportja harmadik helyén áll, de egy remek szerepléssel akár mindkét mérkőzését is megnyerheti, így van esély a fentebb zárkózásra.

Ugyancsak szombaton fiú mini csapatunk Budapestre látogat a Pénzügyőr SE otthonába, ahol a fiú Országos Mini Bajnokság negyedik fordulóját rendezik meg. A Szegedi RSE a RÖAK Kaposvár SÁRGA, a Szolnoki RA és a Pénzügyőr SE csapataival kerültek egy csoportba a 8 csapatos tornán, a mieink célja a legjobb négy közé kerülés.

Január 21-én vasárnap rendezzük meg a Titkos Lajos Emlékversenyt, amely a leány Országos Mini Bajnokság 4. fordulójának egyik záró tornája is egyben, emellett leány-fiú szupermini korcsoportos verseny is lebonyolításra kerül a rendezvény keretein belül.
A mini csapatok küzdelmeire 9 csapat nevezett, a Szegedi RSE és a Békéscsabai RSE két-két csapatot is indít, emellett a KRA, a Delta RSE, a KESI, a Kispest SE és a Dunakanyar SE vesz részt a tornán. A Szegedi RSE 1 a múlt hétvégi tornagyőzelem után hazai pályán is az aranyéremért szállna harcba, ehhez azonban ismét nagyot kell küzdeniük játékosainknak.

Az Etelka sori Sportcsarnokban megrendezésre kerülő leány-fiú szupermini versenyre összesen 18 csapat nevezett, a mérkőzések hat pályán kerülnek lebonyolításra. Ebben a korosztályban a Vasas SC két leány, a Dunaferr SE egy vegyes, a Békéscsabai RSE négy leány, a KESI két leány, a Dunakanyar SE egy leány és egy fiú, a Szolnoki SI egy leány és két fiú, a Szegedi RSE pedig három leány és egy fiú csapattal vesz részt a küzdelmekben.

A Titkos Lajos Emlékversennyel párhuzamosan a Szegedi Sport és Fürdők Kft. szervezésében a Tavaszi Diák Ülőröplabda Torna is megrendezésre kerül a József Attila Általános Iskolában. A rendezvény lehetőséget kínál, hogy egészséges és mozgássérült gyerekek együtt sportolhassanak. A tornán négy csapat méri össze tudását, de az érdeklődők számára lehetőség lesz a sportág kipróbálására is.

Január 21-én női felnőtt csapatunk számára is folytatódik az NBII-es bajnokság, Fürdök Nóráék a csapatunkkal holtversenyben álló UTE U21 csapatához látogatnak.
A rangadóról bővebben itt olvashat!

Hajrá Szegedi RSE!!!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2020. október 19., hétfő
Hír
2020. október 18., vasárnap
Hír
2020. október 17., szombat
Hír
2020. október 17., szombat
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com