Jelszóigénylés

Hagyományt teremtettünk a szezonzárón

Megosztás:
Megjelent: 2022. június 14., kedd
Nagy sikert aratott a II. Naturtex Strandröplabda Vándorkupa

Tavaly nyáron új időszak vette kezdetét az SZRSE-nél, hiszen a Gellért Szabadidőközpont jóvoltából már három pályán lehetett strandröplabdázni. 2021-ben egy házi versennyel avattuk fel az új pályákat, méghozzá hagyományteremtő szándékkal. Ehhez pedig tartottuk is magunkat, hétvégén a II. Naturtex Strandröplabda Vándorkupa keretében is kipróbálhatták magukat egyesületünk tagjai.

Remek hangulat volt, évzáróval és közös főzéssel egybekötött dzsembori, az ideális időjárás mellett a strandröplabdát is mindenki élvezte – akár sportolóként, akár szurkolóként. 5 női, 8 férfi és 9 utánpótlás páros indult a II. Naturtex Strandröplabda Vándorkupán, lejjebb mutatjuk is a fotókat és a névlistákat a dobogósokról. Ezúton is hálásan köszönjük a Gellért Szabadidőközpont segítségét a pályák használata és a sportolók díjazása kapcsán.

Lesz még saját strandröplabda versenyünk a nyáron, erre már bárki nevezhet. Az I. Dél-Alföldi Strandröplabda Forduló részletei megtalálhatók a Facebook-oldalunk eseményei között. Mindenkit szeretettel várunk!


Utánpótlás: 
1. hely: Kasztner Zsófia, Varga Szonja
2. hely: Apró Fruzsina, Sztanó Dorka
3. hely: Hujder Gréta, Szendrei Réka


Női felnőtt: 
1. hely: Kiss Nóra, Bálint Viktória
2. hely: Kovács-Fiskus Fanni, Farkas Antónia
3. hely: Fésüs Zsóka, Petri Izabella


Férfi felnőtt: 
1. hely: Demcsák Balázs, Borsi Levente
2. hely: Sarnyai Ákos, Tátrai Sándor
3. hely: Kiss Gábor, Csányi Dániel

Továbbra is kiegészítő sportágként tekintünk a strandröplabdára, de erre a célra tökéletes mozgási lehetőség a nyári szünetben, a szegedi sportolókat bátorítjuk is a kihasználására. 

Ezt már páran meg is tették, elkezdődött a szezon. Bodnár Lajos és Boros Gábor a Szegedi RSE színeiben indultak a Kispest Open felnőtt A-kategóriás versenyén. A nyolcaddöntőben ismerősök állították meg őket, hiszen az ellenfélnél Takács Gergely játékostársa a Vidux-Szegedi RSE játékosa, Nacsa Gábor volt. Az SZRSE duója így a 9. helyen végzett.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com