Jelszóigénylés

Kijön a matek, ha a legjobb nyolc közé jutnak

Megosztás:
Megjelent: 2021. július 29., csütörtök
Újabb fontos lépést tennének Bodnár Lajosék a bajnoki döntő felé.

Augusztus közepén a Lupa-tó partján rendezik az országos strandröplabda bajnokság döntőjét, ahol a 16 legjobb páros mérheti össze tudását. Bízunk benne, hogy az SZRSE-t képviselő Bodnár Lajos és a békéscsabai színekben induló Filius István Zoltán duója is helyet kap a fináléban, és erre meg is van a reális esélye. Ezt erősítette meg a múlt heti bronzérem Gyenesdiáson, most pedig a budapesti Szabadkikötő - Friends Cup viadalon szeretnének újabb értékes pontokat gyűjteni.Ahhoz, hogy a srácok nagy lépést tegyenek a döntő felé, fontos lenne a legjobb nyolc közé jutniuk. Bodnár Lajos legalábbis ezt számolta ki a döntőre már nevezők pontjai alapján.

– Úgy jönne ki a matek, ha eljutnánk a negyeddöntőig, ha pedig a legjobb négy közé is bekerülnénk, az már nagy dolog lenne – jegyezte meg az SZRSE strandröplabdázója. – Péntekig lehet nevezni a döntőre, akkor látjuk majd igazán, hogy pontosan mire lehet szükség, most 13. helyen állunk a rangsorban, és a legjobb nyolc közé kerüléssel biztosan megelőznénk egy párost. Épp ezért ez lesz a fő célunk! Korrekt mezőny lesz Budapesten, nyolc olyan páros is lesz, amellyel nagy csatákat lehet vívni, és a döntő miatt is közvetlen riválisoknak számítanak. Jó lenne ki-ki mérkőzéseket vívni velük a legjobb nyolc között – nyilatkozta Bodnár Lajos.

Rákérdeztünk arra is, hogy miként bírják ezt a hőséget, hiszen a rendkívüli kánikula hétvégén is tombol majd, a szombati verseny idején 37 Celsius-fok várható.

– Hozzászoktunk már a meleghez, de nyilván sosem könnyű a tűző homokon játszani, ezért is jó, hogy a helyosztók az esti órákban lesznek. Ilyenkor nagyon kell figyelni a folyadékpótlásra, a múlt heti tornán fejenként hat-hét liter folyadékot biztosan megittunk. Nem csak vizet, különleges üdítőket is, hiszen a görcsök elkerüléséhez magnéziumra is szükség van – avatott be minket a kulisszatitkokba.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com