Jelszóigénylés

Nagy meglepetésre bronzérmesek a srácok!

Megosztás:
Megjelent: 2021. július 26., hétfő
A Gyenesdiás Openen az SZRSE férfi és női strandröplabdázói is remekeltek.

Az SZRSE részéről a strandröplabda szezon egyik legszebb meglepetését okozta Bodnár Lajos és a békéscsabai színekben induló Filius István Zoltán, hiszen a Gyenesdiás Open férfi felnőtt megmérettetésén bronzérmet szereztek a srácok! A női U18-as korosztály négycsillagos viadala is jól sikerült szegedi szempontból, hiszen Kiss Nóra és Nagy-Hegyesi Réka ötödik helyen végzett.A dobogós fiúk egy-egy győzelemmel és vereséggel rajtoltak a csoportkörben, majd a keresztjátékban simán nyertek. A negyeddöntő már jóval izgalmasabb volt, az első két szett minimális különbséggel dőlt el, a döntő játékrészben 15:10-es szegedi siker született. Az elődöntő kétszettes vereséget hozott a Kiss-Bán páros ellen, de a bronzmeccsen ugyanilyen arányú SZRSE-győzelem született a Ghazal-Solti duó ellen.

– Nem gondoltuk, hogy a bronzmeccsig tudunk majd menetelni, mi már a legjobb nyolc közé kerüléssel is maximálisan elégedettek lettünk volna – kommentálta a sikert Bodnár Lajos, majd részletes élménybeszámolót adott. – Az első meccsen nagyon magas játékosok voltak az ellenfeleink, ennek ellenére magabiztosan nyertünk, a második találkozót pedig sajnos bírói tévedések döntötték el, bosszantó vereség volt. Az izgalommentes keresztjáték után a negyeddöntőben azzal az Éliás-Frányó párossal találkoztunk, amellyel egy héttel korábban a maratoni, 70 pontos szettet vívtuk. Ez a meccs is nagyon szoros volt, de a második szettben sokat jelentett, hogy fordítani tudtunk, majd a döntő szett közepén megtörtük ellenfelünket, ekkor István extra teljesítményt nyújtott támadásban. Az elődöntőben nem akármilyen ellenfelet kaptunk, hiszen a tavalyelőtti bajnokkal kellett megmérkőzni. Mi is megleptük magunkat, hogy ilyen riválissal szemben másfél szetten át milyen remekül játszottunk, de utána szétestünk, érződött a fáradtság. A bronzmeccsre összekaptuk magunkat, ellenfelünknek pedig nem ízlett a játékunk, hiszen nem erőből játszottunk, talán félvállról is vettek minket. Kevés hibával játszottunk, így bronzérmesek lettünk, amire nagyon büszkék vagyunk. Annyira bevált ez a páros, hogy a nyár további versenyein Istvánnal próbáljuk kiharcolni az országos döntőbe jutást, ugyanis a most szerzett értékes pontokkal erre reális esélyünk is van – jegyezte meg Bodnár.

női U18-as versenyen Kiss Nóra és Nagy-Hegyesi Réka párosa egy sima győzelemmel és egy szoros vereséggel indított a csoportkörben, majd a nyolcaddöntőben magabiztos sikert arattak a lányok. A negyeddöntőben a Kristóf-Pap duótól 21:17-re kapott ki az SZRSE duója, amely így az 5. helyen zárt.

– Jól játszottunk, mégis kikaptunk egy jóval rutinosabb és technikásabb ellenféltől. Volt egy 21:4-es és egy 21:6-os sikerünk is, ezeken a meccseken különösen jó formát mutattunk, érezhető volt, hogy Rékával egyre jobban összeszokunk és a játékunk is csiszolódik – nyilatkozta Kiss Nóra.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com