Jelszóigénylés

Kiss Nóra ismét ob-döntős, specialistával bizonyíthat

Megosztás:
Megjelent: 2021. augusztus 12., csütörtök
A tavalyi U16-os finálé után U18-as strandröplabdázóként játszik a legjobbakkal.

Egy évvel ezelőtt klubtörténelmi sikerről számoltunk be, hiszen először szerepeltek strandröplabda játékosaink ob-döntőben. Az U16-os fináléban Kiss Nóra és Baksa Panna lépett homokra SZRSE-színekben, és karnyújtásnyira voltak a legjobb négy közé jutástól. Kiss Nóra ismét döntős, méghozzá az U18-asok között, hétfőn a Lupa-tónál bizonyíthat a szegedi reménység.
Ezúttal nem Pannával, és nem is Nagy-Hegyesi Rékával nevezett – utóbbi SZRSE-játékossal indult a legtöbb idei versenyen –, a párja most egy specialista lesz. Pap Zorka a Beach Sport színeiben lesz Nóra társa, ő már tavaly is kizárólag strandröplabdázott, csak ezzel a szakággal foglalkozik. A lányok régóta ismerik egymás, és megvolt a kellő mennyiségű pontjuk a ranglistán, így adta magát, hogy összeálljanak a fővárosi fináléra.

A Szabadkikötő - Friends Cup múlt heti fordulójában már kipróbálták a párost, a második találkozójuk ígéretes volt. Azóta sajnos nem volt közös edzésük, de Nóra így is tudott készülni a Gellért Szabadidőközpontban.

– Köszönöm szépen a Varga-testvérek segítségét, velük többször is edzettem a héten! Jónak tűnik a formám, így bizakodó lehetek – jegyezte meg Kiss Nóra. – Tavaly nem sok hiányzott, hogy éremért küzdhessünk, most nagyszerű lenne ezt elérni, de ha nem sikerül, akkor sem dől össze a világ. Már a negyeddöntőbe jutással is elégedett lennék, hiszen ez a mezőny erősebb, mint a tavalyi. Idősebb az ellenfelek többsége, ráadásul ebben a mezőnyben már több olyan játékos van, aki csak a strandröplabdára fókuszál, mint Zorka – zárta nyilatkozatát az SZRSE ismét ob-döntős játékosa.

A felnőtt férfi mezőny fináléjában Bodnár Lajos várhatóan nem lép pályára. Mint beszámoltunk róla: a 16 párosból álló mezőny “elsőszámú tartaléka” az SZRSE játékosa Filius Istvánnal, hiszen a ranglistán 17. helyen állnak a srácok. Sérülés, vagy más okból történő visszalépés esetén indulhatnak a hétvégi döntőben, de eddig nem érkezett jelzés ilyesmiről.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2021. szeptember 27., hétfő
Hír
2021. szeptember 25., szombat
Hír
Hír
2021. szeptember 23., csütörtök
Hír
2021. szeptember 20., hétfő
Hír
2021. szeptember 16., csütörtök
Hír
2021. szeptember 13., hétfő
Hír
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com