Jelszóigénylés

Újabb érem, most egy ezüst strandröplabdában!

Megosztás:
Megjelent: 2021. augusztus 2., hétfő
Bodnár Lajosék remek formában, jöhet az utolsó csata az ob-döntőért.

Az SZRSE-t képviselő Bodnár Lajos és a békéscsabai színekben induló Filius István Zoltán duója továbbra is versenyben van az országos strandröplabda bajnokság döntőjéért zajló csatában, köszönhetően az újabb érmes helyezésnek. A remek formában játszó páros a budapesti Szabadkikötő - Friends Cup viadalon lett ezüstérmes.A Tarr-Fodor párossal szemben bemelegítő sikerrel kezdtek – két szettben mindössze hét pontot engedélyeztek az ellenfélnek –, majd a Veress-Tari duó elleni meccs a lehető legszorosabb szetteket hozta, egyúttal kétszettes győzelmet is. Ezzel megvolt a csoportelsőség és a fő cél, hiszen a legjobb nyolc közé kerülés fontos lépés volt az ob-döntő miatt.

Zsinórban a negyedik tornán ismét találkoztak Bodnárék a Frányó-Éliás párossal, és nem tört meg a sorozat, ezúttal is végletekig kiélezett csatát vívtak ellenük, 2:1-es sikerrel. A két szoros derbi után az elődöntőben nem annyira kellett izgulni a győzelemért a Szabó-Tompa összeállítású csapat ellen, így jöhetett a finálé. A döntőben megismétlődött a második csoportmérkőzés párosítása, az U16-os bajnok Veress-Tari duó pedig ismét kemény ellenfélnek bizonyult, és ezúttal három szettben nyertek is a tehetséges fiatalok.

– Örülünk az ezüstéremnek, jó meccseket játszottunk, főleg azok után, hogy az edzéseken nem úgy tűnt, mintha csúcsforma közelében lennénk – kezdte a beszélgetést Bondár Lajos. – A könnyű első meccs után a Veress-Tari páros hozta kellemetlen játékstílusát, ők mindenbe beleérnek, remekül védekeznek, nehéz ellenük támadni. Így is fordítani tudtunk az első szettben, egy nehéz meccsen nyertünk, jól jött a csoportelsőségért járó pihenő. A Frányó-Éliás páros ellen a legutóbbi, sikert hozó taktikát követtük, és ismét győzelem lett a vége, csak nekünk volt meccslabdánk a fizikailag megterhelő ki-ki meccsen. Az elődöntőben felszabadultan játszottunk, hiszen már biztos volt, hogy nagyon értékes helyezéssel zárunk. Az első percektől az az érzésünk volt Istvánnal, hogy ezt a rangadót nem tudjuk elveszíteni, hiszen működött a taktikánk és továbbra is hoztuk az egész tornán jó és bátor szerváinkat. A döntő első szettjében semmi sem jött be, fáradtak is voltunk, de a második szettre felpörögtünk, kiharcoltuk a harmadikat, ahol az ellenfél már említett remek védekezésével nem bírtunk. Így is elégedettek lehetünk, jó játékkal meneteltünk a fináléig – véli Bodnár Lajos.

Továbbra is komoly számolgatás megy a srácoknál, és bár nagyon szép siker az ezüstérem, még mindig nehéznek tűnik a képlet. Egy riválist meg kellene előzni az ob-döntőbe kerülésért, de ehhez vélhetően két körrel tovább kellene menniük Bodnáréknak a hétvégi A-kategóriás versenyen. Nemes feladat, amihez nagyon szurkol az SZRSE-család!

Fotó: Gyenesdiás Open

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com