Jelszóigénylés

Ki szeretnék harcolni a döntő csatát

Megosztás:
Megjelent: 2023. május 4., csütörtök
NB I-es játékosainknak lehetőségük lesz szépíteni Miskolcon

A Vidux-Szegedi RSE férfi NB I-es csapata számára pénteken, 19:30-kor folytatódik az NB I Liga döntője. A bajnoki címért folytatott küzdelem negyedik fordulójára a MEAFC-Miskolc otthonában kerül sor.

A hétfői, végletekig kiélezett mérkőzés után játékosaink nem vesztették el a motivációt, teljes gőzerővel készülnek a következő megmérettetésre. Bár hazai pályán nem sikerült győzelmet aratniuk, pénteken lehetőségük lesz szépíteni, valamint kiegyenlíteni az állást Miskolcon. Ugyanis ha a holnapi fordulóról győztesen tudnak távozni, sor kerül egy mindent eldöntő ötödik játszmára. Csapatunk ennek reményében pedig mindent megtesz, a céljuk elérésére összpontosítanak: az  NB I Liga bajnoki címére.

Fésüs Erzsébet: - Fantasztikus meccset játszottunk hétfőn, ami mindenkire nagy hatással volt. Annak ellenére, hogy nem sikerült nyernünk, elraktároztuk magunkban a jó dolgokat, a kiváló teljesítményünket, bravúros megoldásainkat, és pénteken ezeket visszük fel a pályára. Nem engedünk teret semmilyen negatív érzésnek, hiszen az előző mérkőzésen is egy hajszálon múlott a győzelem. Emellett hatalmas fejlődést is látok a játékosaimon, az előző két meccshez képest is sokat haladtunk előre, ez pedig nagyon sokat számít egy ilyen küzdelemben. Bár ez már így is egy igazi döntő, de akkor lenne a legjobb, legizgalmasabb, ha sor kerülne egy mindent eldöntő ötödik mérkőzésre.

Férfi NB I Röplabda Liga Döntő, 4.forduló, Miskolc
2023.05.05. 19:30 MEAFC-Miskolc - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: 
Fésüs Erzsébet.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com