Jelszóigénylés

A jó nyitások is elégnek bizonyultak

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 17., vasárnap
A Vidux-Szegedi RSE villámgyors sikert aratott Kunhegyesen.

A női NB II mai fordulójában nem a győzelmünk volt kérdéses, hanem a pontok aránya. Ennek tudatában indult útra a Vidux-Szegedi RSE, de még csapatunkat is meglepte, mennyire gyorsan arattak sima sikert a Kunhegyes otthonában – mindössze 41 perc kellett hozzá.

Összesen 15 pontot szereztek a hazaiak, szegedi részről a legtöbb pontot már jó nyitással is be lehetett zsebelni. Alacsony színvonalú mérkőzés volt idegenben, így két dolog fontos: túl vagyunk rajta és megvan a három pont a D csoportban, amelyet vezetünk is.

– Nehéz mit mondani egy ilyen meccs után – kezdte nyilatkozatát Milodanovics Andrea. – Sok ászból szereztünk pontot, így ez a meccs az UTE elleni találkozóra felkészülést nem tudta szolgálni. Van két hetünk az újpestiekkel szembeni összecsapásig, dolgozunk tovább, remélem, minél komplettebb kerettel tudunk majd felállni – tette hozzá a szakember.


NB II - U21 Női Bajnokság Alapszakasz, Kunhegyes
T-K KKSE U21 – Vidux-Szegedi RSE 0:3 (5:25, 7:25, 3:25)
Vidux-Szegedi RSE: Bálint Viktória, Farkas Antónia, Kovács-Fiskus Fanni, Fürdök Lilla, Nyers Noémi, Hűse Zsófia. Csere: Kiss Boglárka (libero), Nagy Mína, Kertai Júlia, Gulyás Vivien, Kiss Anna, Szalay Kata, Nagy Léna (libero).
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2021. december 3., péntek
Hír
2021. december 2., csütörtök
Hír
2021. december 2., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. november 29., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com