SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. február 22.
Gerzson

Jelszóigénylés

Összejön az újabb bravúr?

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 22., szerda
Remekelő NB II-es női csapatunk vasárnap a Vasas vendége lesz.

Eddig fantasztikus szezonja van NB II-es női csapatunknak, hiszen a Vidux-Szegedi RSE mindössze két vereséget könyvelt el eddig, mindkettőt a listavezető Békéscsaba ellen. A parádés őszi idény legnagyobb sikere a Vasas elleni hazai győzelem volt, amely abszolút bravúrnak és meglepetésnek számított, főként, hogy azt a derbit 3:0-ra hoztuk. Most eljött a “visszavágó” ideje: vasárnap 13 órától a fővárosi rivális otthonában szerepel az együttesünk.

A tabella második és harmadik helyét elfoglaló csapatok rangadója előtt rengeteg kérdés felmerül, hiszen még nem tudni, hogy a házigazda milyen erős kerettel áll ki. Szegeden a legjobb felállása ellenére kapott ki a Vasas, így bármi is lesz,  novemberi bajnokiból erőt meríthetünk.

– Csak a helyszínen fog kiderülni, hogy milyen ellenállásra számíthatunk, és hogy mennyire fűti a Vasast a visszavágási vágy. Ellenfelünk számára a junior bajnokság is nagyon fontos, így kérdéses, mennyire pörögnek majd fel, és ha extrán motiváltak lesznek, ez mennyire segíti őket – véli Tátrai Sándor vezetőedző. – Éppen ezért úgy állok ehhez a meccshez, mint a Lila iskolában vívott mérkőzéshez: magunkra kell figyelnünk, hozni egy jó alapjátékot, és majd meglátjuk, hogy ez mit is ér a Vasas otthonában – mondta a tréner.
 

A szakember egyetért abban, hogy nem dől össze a világ, ha nem sikerül az újabb bravúr, de meg lehet próbálni – el is mondta, hogyan.

– Küzdeni, hajtani kell! Dinamikát akarok látni a csapatunkban, és azokat az elemeket, amelyeket az elmúlt hetekben gyakoroltunk. Benne van a lányokban, hogy újra győzzenek. Ha határozottan, magabiztosan, sőt, vagányan állnak a meccshez, akkor sikerülhet is. A mutatott teljesítmény most a legfontosabb, így akkor is elégedett leszek, ha jó játékkal kapunk ki – nyilatkozta Tátrai Sándor, majd elárulta: az egyik liberó játékosára, Ádám Dórára sajnos nem számíthat, de mindenki más bevethető lesz a Vasas ellen.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Budapest
13:00 Vasas Óbuda - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. február 20., csütörtök
Hír
2020. február 19., szerda
Képgaléria
2020. február 18., kedd
Hír
2020. február 17., hétfő
Hír
2020. február 15., szombat
Hír
2020. február 14., péntek

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com