Jelszóigénylés

Így kellene játszani minden meccsen

Megosztás:
Megjelent: 2020. december 6., vasárnap
Női csapatunk bajnokesélyeshez méltóan dominált a Salgótarján vendégeként.

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata az újonc és eddig nyeretlen Salgótarján vendégeként három rendkívül sima szettben nyert. A szegedi lányok az első játékrészben mindössze három pontot engedélyeztek a hazaiaknak, egy pillanatra sem volt kérdés a végeredmény.Együttesünk célja nem csak a sima győzelem volt, hanem a pályán mutatott teljesítmény is: bajnokesélyeshez méltó játékkal akart dominálni.

– Ezt a célt is teljes mértékben elértük! – hangsúlyozta elégedetten Tátrai Sándor vezetőedző. – Ritka az ennyire nyugodt meccs egy edző számára, és ez nem csak annak volt köszönhető, hogy vendéglátónk fáradt volt és mi esélyesebbek. Kollégámmal, Csányiné Molcsányi Petrával bőven adtunk instrukciót a lányoknak, több taktikai elemet hibátlanul szerettünk volna viszontlátni, és ez össze is jött. Végig koncentráltak a lányok, talán csak a harmadik szettben néhány labdamenet erejéig engedtek ki. Így kellene játszani minden meccsen – foglalta össze véleményét a tréner.


Jövő héten már keményebb idegenbeli találkozónk lesz, hiszen az örök rivális Kecskeméthez utaznak a lányok. A jelek szerint a mai siker remek felkészülés volt a derbire.

– Ennél jobb főpróbát nem is kívánhattam volna, ha jövő héten is ilyen határozottan játszanak, akkor nem lehet gond az újabb győzelem kiharcolásával sem. Kaptunk egy adag önbizalmat, és pozitív érzésekkel utazhatunk majd Kecskemétre – állapította meg Tátrai Sándor.
NB II Női Bajnokság Kelet-B-csoport, Salgótarján
SBTC - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (3:25)(8:25)(13:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Nagy Mína, Farkas Antónia, Fürdök Lilla, dr. Fürdök Nóra, Szatmári Júlia, Hűse Zsófia. Csere: Ádám Dóra (libero), Inhoff-Vass Violetta, Bálint Viktória, Nagy-Hegyesi Réka
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com