Jelszóigénylés

Nem ilyen 3:0-ról álmodtunk

Megosztás:
Megjelent: 2021. április 18., vasárnap
A Vidux-Szegedi RSE sajnos simán kikapott a Kispesttől, így harmadik helyen végzett.

Ha 3:0-ra győzünk, akkor megnyerjük a felsőházi rájátszást, és folytathatjuk a szereplést az NB I-ért – ez a forgatókönyv motiválta a Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapatát a Kispest ellen. Háromszettes lett az idegenbeli rangadó, de sajnos a fővárosiak nyerték, így végül a keleti csoport harmadik helyén zártak Tátrai Sándor tanítványai.Mivel a Kispest állt az élen a forduló előtt, a vendéglátók is komoly motivációval léptek pályára: ha hozzák az első szettet, be is biztosítják az első helyet. A szett elején ez még nem érződött, a Vidux-Szegedi RSE ugyanis előnyben volt, de a játékrész közepén megtáltosodtak a hazaiak, 17:13-nál időt is kértünk. Faragtunk a különbségből, de nem eleget, 22:20-nál már óriási erők mozgósítására volt szükség az első helyért. Sajnos a kispestiek nagyon odatették magukat, elsöprő lendülettel húzták be az első szettet, és ezzel a csoportgyőzelmet is.

A második pozíció elcsípésére még maradt esélyünk, ha négy szettben nyerünk a már tét nélkül játszó Kispest ellen. 4:0-ra meg is léptünk az első labdamenetek után, de sajnos gyorsan fordított a rivális, innen pedig már csak futottunk az eredmény után. A második szett elvesztésével elszállt tehát az esély az ezüstéremre is, amitől kicsit szétestünk. Ezt jelezte, hogy a harmadik szettben 8:2-re megléptek a fővárosiak, majd tovább növelték előnyüket, és rendkívül simán nyerték ellenünk a harmadik szettet is. Ezzel tehát bronzérmesként zárja a bajnokságot a Vidux-Szegedi RSE.

Tátrai Sándor: – Az első és a második szettet is úgy kezdtük, ahogy kell, de talán túlságosan is akartuk a győzelmet. Vélhetően a görcsös akarás miatt nem állt össze a játékunk egyik eleme sem úgy, ahogy szerettük volna. Hajtottak a lányok, remek hangulatban, végig lelkesen játszottak, ami egy ilyen meccsen mindenképp pozitívum. Gratulálunk a Kispestnek, megérdemelten nyerte a meccset és a bajnokságot! Szeretnék gratulálni a tanítványaimnak is, hiszen egy nehéz szezonban végig kitartóan dolgoztak. Minden problémához alkalmazkodtak a lányok, tiszteletre méltó mentalitással kezelték a nehéz helyzeteket, büszke vagyok rájuk!
Kispest SE – Vidux-Szegedi RSE
3:0 (25:22, 25:21, 25:13)
Női röplabda NB II, Kelet, felsőházi rájátszás, 6. forduló. Budapest, Kistext Aréna, zártkapus mérkőzés. Vezette: Mocsnik, Dunszt.
Vidux-Szegedi RSE: Dr. Fürdök Nóra, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Fürdök Lilla, Szatmári Júlia. Csere: Ádám Dóra (libero), Nyers Noémi, Bálint Viktória, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes, Farkas Antónia, Gulyás Vivien (libero).
Vezetőedző: Tátrai Sándor.
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com