Jelszóigénylés

Két rövidzárlatunk döntött Kecskeméten

Megosztás:
Megjelent: 2020. február 8., szombat
Csonka kerettel kaptunk ki a HÉP-RÖPKE otthonában.

Nehéz hete volt felnőtt női csapatunknak, hiszen minden nap csonka kerettel edzett a Vidux-Szegedi RSE, végül pedig két cserével utazott kecskeméti bajnokijára, egyikük pedig így is arcüreggyulladással ült a padon. Éppen emiatt felforgatott csapattal léptek pályára Tátrai Sándor tanítványai, ami az első szettre komoly hatással volt, végül viszont két rövidzárlat okozta a 3:1-es vereséget.

– A kezdőcsapatból négy játékosom is más pozícióban volt kénytelen szerepelni, mint szokott, és ez meg is zavarta a lányokat, az első szettben nem találtuk a helyünket – kezdte az értékelést a vezetőedző. – A figyelmünk az új helyzet megszokására ment el, kapkodós lett az első játékrész. A második szettre megszoktuk a körülményeket, haladtunk is fej-fej mellett az ellenféllel, majd jött egy hihetetlen rövidzárlat, hiszen zsinórban tíz pontot szereztek a kecskemétiek, ami megpecsételte a sorsunkat – nyilatkozta Tátrai Sándor.

A mester elmondta: ezek után úgy mentek a harmadik szettnek, hogy jobb, ha a lányok elfelejtik az első kettőt, innen már nem volt vesztenivalónk. Be is jött ez a pszichológiai húzás.

– Teljesen megváltozott ezzel a játék képe, végig vezetve nyertük meg a harmadik szettet, ami a csapat tartását dicséri ilyen lelkileg megterhelő kezdés után – dicsérte a csapatot Tátrai Sándor.

Jött a negyedik szett, amelyen bármi megtörténhetett volna, de sajnos ekkor is egy szegedi rövidzárlat döntött.

– Négy ponttal elhúztak a kecskemétiek, amit nem tudtunk ledolgozni. Magunknak tettük nehézzé a feladatot, kulcspillanatokban hoztunk rossz döntéseket, így kikaptunk. Nehéz és tanulságos mérkőzés volt. Ha máskor is lesznek hiányzók, fejben sokkal jobban kell kezelni a helyzetet. Sajnos ezzel a vereséggel várhatóan a HÉP-RÖPKE SE jön velünk a rájátszásba, de legalább lesz két alkalmunk bizonyítani, hogy ez a vereség csak kisiklás volt – véli a tréner.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Kecskemét
HÉP-Röpke SE - Vidux-Szegedi RSE 3:1 (25:13)(25:12)(21:25)(25:19)
Vidux-Szegedi RSE: Németh Hanna, dr. Fürdök Nóra, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Kertai Júlia, Farkas Antónia, Sipka Bernadett, Fürdök Lilla (libero)
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. július 7., kedd
Hír
2020. július 4., szombat
Képgaléria
2020. július 3., péntek
Hír
2020. június 30., kedd
Hír
Képgaléria
2020. június 28., vasárnap
Hír
2020. június 27., szombat
         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com