Jelszóigénylés

Óriási hangulat és bravúr: legyőztük a Vasast!

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 17., vasárnap
Három szettben nyert a Vidux-Szegedi RSE a listavezető ellen.

Fantasztikus sikert ért el a Vidux-Szegedi RSE az NB II-ben: női csapatunk a listavezető Vasast hazai pályán legyőzte, méghozzá három szettben! Ez óriási bravúrnak számít, nem csak a győzelem, hanem annak mikéntje miatt is. Mindenki remek napot fogott ki, aminek vastaps lett a jutalma a lelátón – az első két szett végén azért, mert szoros végjátékban is nyert a csapatunk, majd a harmadik játékrész végén a sikernek szólt a hangos elismerés, így jöhetett az örömtánc!– Ez nem papírforma – jegyezte meg mosolyogva Tátrai Sándor vezetőedző a meccs után, majd bővebben is értékelt. – Hihetetlenül jó hangulatú meccs volt, a közönség és a lányok is nagyon lelkesek voltak, tanítványaim egymást buzdították, mindez pedig olyan fantasztikus atmoszférát teremtett, ami magával hozta az önbizalmat és a játékot. Szurkolóink is dicsérték a teljesítményünket, amit nagyon köszönünk, ahogy a kitartó drukkolást is! – hangsúlyozta a tréner.

Az érzelmek leírása után szakmai szemmel is kivesézte a meccset, az edző szerint leginkább mentális tényezők döntöttek.

– Aki beállt a pályára, önmaga legjobbját hozta. Mindenki odatette magát, mindenki szuper volt. Ha egy kis hullámvölgybe kerültünk, könnyen ki tudtunk jönni belőlük. Ez különösen az első két szett végén egy-egy időkérésnél volt nagyon fontos. Mindkét alkalommal olyan érzésem volt, mintha kicsit megijednének vagy görcsölnének a lányok a nagy lehetőségtől, de egy-egy időkéréssel mindig túl tudtak ezen lendülni, és egy csapásra újra a legjobbjukat nyújtották. Remekül szerváltunk, támadásban is remekeltünk, amit nagyon jó volt látni – zárta a beszélgetést Tátrai Sándor.

A szakember hozzátette: ugyan továbbra is a harmadik helyen áll a Vidux-Szegedi RSE, de várhatóan a Kecskemét lesz a legnagyobb riválisunk a rájátszásban, velük szemben pedig lépéselőnyre tettünk szert ezzel a bravúros győzelemmel.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - Vasas Óbuda 3:0 (25:23)(26:24)(25:17)
Vidux-Szegedi RSE: Fürdök Lilla, Németh Hanna, dr. Fürdök Nóra, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Hámori Janka, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes, Kertai Júlia, Farkas Antónia, Sipka Bernadett, Ádám Dóra (libero), Pálvölgyi Eszter (libero)
Vezetőedző: Tátrai Sándor

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com