SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. február 22.
Gerzson

Jelszóigénylés

Óriási hangulat és bravúr: legyőztük a Vasast!

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 17., vasárnap
Három szettben nyert a Vidux-Szegedi RSE a listavezető ellen.

Fantasztikus sikert ért el a Vidux-Szegedi RSE az NB II-ben: női csapatunk a listavezető Vasast hazai pályán legyőzte, méghozzá három szettben! Ez óriási bravúrnak számít, nem csak a győzelem, hanem annak mikéntje miatt is. Mindenki remek napot fogott ki, aminek vastaps lett a jutalma a lelátón – az első két szett végén azért, mert szoros végjátékban is nyert a csapatunk, majd a harmadik játékrész végén a sikernek szólt a hangos elismerés, így jöhetett az örömtánc!– Ez nem papírforma – jegyezte meg mosolyogva Tátrai Sándor vezetőedző a meccs után, majd bővebben is értékelt. – Hihetetlenül jó hangulatú meccs volt, a közönség és a lányok is nagyon lelkesek voltak, tanítványaim egymást buzdították, mindez pedig olyan fantasztikus atmoszférát teremtett, ami magával hozta az önbizalmat és a játékot. Szurkolóink is dicsérték a teljesítményünket, amit nagyon köszönünk, ahogy a kitartó drukkolást is! – hangsúlyozta a tréner.

Az érzelmek leírása után szakmai szemmel is kivesézte a meccset, az edző szerint leginkább mentális tényezők döntöttek.

– Aki beállt a pályára, önmaga legjobbját hozta. Mindenki odatette magát, mindenki szuper volt. Ha egy kis hullámvölgybe kerültünk, könnyen ki tudtunk jönni belőlük. Ez különösen az első két szett végén egy-egy időkérésnél volt nagyon fontos. Mindkét alkalommal olyan érzésem volt, mintha kicsit megijednének vagy görcsölnének a lányok a nagy lehetőségtől, de egy-egy időkéréssel mindig túl tudtak ezen lendülni, és egy csapásra újra a legjobbjukat nyújtották. Remekül szerváltunk, támadásban is remekeltünk, amit nagyon jó volt látni – zárta a beszélgetést Tátrai Sándor.

A szakember hozzátette: ugyan továbbra is a harmadik helyen áll a Vidux-Szegedi RSE, de várhatóan a Kecskemét lesz a legnagyobb riválisunk a rájátszásban, velük szemben pedig lépéselőnyre tettünk szert ezzel a bravúros győzelemmel.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - Vasas Óbuda 3:0 (25:23)(26:24)(25:17)
Vidux-Szegedi RSE: Fürdök Lilla, Németh Hanna, dr. Fürdök Nóra, Nagy Mína, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Hámori Janka, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes, Kertai Júlia, Farkas Antónia, Sipka Bernadett, Ádám Dóra (libero), Pálvölgyi Eszter (libero)
Vezetőedző: Tátrai Sándor

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. február 20., csütörtök
Hír
2020. február 19., szerda
Képgaléria
2020. február 18., kedd
Hír
2020. február 17., hétfő
Hír
2020. február 15., szombat
Hír
2020. február 14., péntek

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com