Jelszóigénylés

Fantasztikus sikerrel kezdtünk!

Megosztás:
Megjelent: 2020. szeptember 27., vasárnap
Női NB II-es csapatunk megismételte a tavalyi, Vasas elleni bravúrt.

Óriási zsivaj volt a Lila iskolában, már a kezdés előtt pár perccel is. Női NB II-es csapatunk tényleg ki volt éhezve a játékra, nézők nélkül is elképesztő hangulatot teremtettek a lányok. Miközben Jan De Brandt az oldalvonalon jegyzeteit készítette elő, Tátrai Sándor tanítványai gőzerővel hangoltak a Vasas elleni derbire. A bajnoki nyitányon egyiküket sem kellett emlékeztetni, hogy a fővárosi riválist legutóbb legyőzték hazai pályán, és most is ugyanolyan elhivatottan vágtak neki a találkozónak.Lelkesedésük csak nőtt a meccs kezdetén, amelyre hosszú hónapok óta vártak. Ahogy ígérték a beharangozóban: az első perctől tövig nyomták a gázpedált. Az első játszma első fele fordulatos volt, az izgalom csak fokozódott, de rendkívül dinamikus játékkal sikerült elérni, hogy több szettlabdája is legyen a Vidux-Szegedi RSE-nek. Ekkor is megvolt a kellő összpontosítás, így hazai részsiker született.

A második játékrészben folytattuk a jó játékot, de fordítottak a budapestiek. Négypontos hátrányban nem estünk kétségbe, a felzárkózás után pedig jöhetett a fej-fej melletti küzdelem. 24–24-nél ismét a mi csapatunk volt az élesebb, így egyetlen szettre kerültünk attól, hogy megismételjük a tavaly novemberi, 3:0-s bravúrt a Vasas ellen.Vezetőedzőnk folyamatosan dicsérte tanítványait, ugyanis zsinórban hét pontot szerezve lendületben maradtunk. A szegedi játékosok végig mosolyogva, nagybetűs CSAPAT-ként játszottak. Ebben a szakaszban úgy érezhették, szinte minden bejön, de a pontokért meg is dolgoztak, ahogy egy csipetnyi szerencséért is. 20–11-nél már nagyon nyugodtak lehettünk, örömjátékot mutattak a lányok, ami a hajrában nagyszerű győzelmet ért. Ez igen, le a kalappal mindenki előtt!

Tátrai Sándor: – Ez a bravúr hasonló a tavalyihoz, hiszen most is ugyanolyan egységesen és határozottan hoztuk a saját játékunkat, de más is ez a győzelem, mert sokkal jobb teljesítményt nyújtottunk és még precízebben valósítottuk meg a taktikai elképzeléseinket, ráadásul a szervák is jobbak voltak, ahogy a védekezés is a megszokottnál hatékonyabb volt. Rafináltabb támadójátékot mutattunk be, mint az előző szezonban. Több hónap szünet után nem kellett motiválni a lányokat, ki voltak éhezve a tétmérkőzésre, de ez önmagában nem elég, mentálisan és taktikailag is ki kell hozni magunkból a maximumot, ami most sikerült is.


NB II Női Bajnokság Kelet-B csoport, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - Vasas SC 3:0 (25:21)(26:24)(25:13)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes, Fürdök Lilla, Nagy Mína, Csere: Ádám Dóra (libero), Andó Viola (libero), dr. Fürdök Nóra, Szatmári Júlia, Nyers Noémi, Bálint Viktória, Inhoff-Vass Violetta, Farkas Antónia, Sipka Bernadett
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com