Jelszóigénylés

Jöjjön a rangadó: a hibátlan éllovast fogadjuk!

Megosztás:
Megjelent: 2021. november 19., péntek
A Vidux-Szegedi RSE az őszi szezon legjobban várt meccsén bizonyíthat.

A női röplabda NB II “D” csoportjában csúcsrangadót rendeznek: a hibátlan mérleggel éllovas BVSC-Zugló együttesét fogadja a második helyen álló Vidux-Szegedi RSE. A vasárnap 17 órától kezdődő derbire nem túlzás azt mondani: az őszi szezon legjobban várt meccsét rendezik a Lila iskolában.

Mindent bele kell adni, meg kell mutatni a favoritnak, hogy komolyan gondoljuk a feljutást, hiszen ne feledjük: a Vidux-Szegedi RSE az élvonalba kerülést célozta meg. Ki ellen lehetne ezt jobban bizonyítani, mint a makulátlan mérleggel álló BVSC-Zugló?! A hazai pálya és a szegedi lányok motivációja biztosan nekünk kedvez.

Ahogy a Vidux-Szegedi RSE idén nyáron kinevezett új mestere, Milodanovics Andrea fogalmazott: “ezerrel készülünk a meccsre”. A héten edzőmérkőzése is volt a csapatnak, nem akármilyen eredménnyel: az NB I-es Budaörs ellen négy szettben döntetlent harcoltunk ki!

– A szerdai eredmény és játék is biztató volt, vasárnapra technikailag és taktikailag is a toppon akarunk lenni – kezdte nyilatkozatát Milodanovics Andrea vezetőedző. – Nemcsak jó röplabdával akarunk előrukkolni, de diktálni is akarjuk a játék menetét, ehhez a maximumot kell nyújtanunk. A legutóbbi bajnokin megszakadt a veretlenségünk, és a lányok belátták: ez azért történt, mert nem tettek meg mindent a győzelemért. Úgy látom, ez a felismerés jó hatással volt rájuk, rendkívül motivált a csapat, így bizakodó lehetek – tette hozzá a szakember.

NB II Női Röplabda Bajnokság 'D' csoport, Szeged
17:00 Vidux-Szegedi RSE – BVSC-Zugló 
Vezetőedző: Milodanovics Andrea

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2021. december 3., péntek
Hír
2021. december 2., csütörtök
Hír
2021. december 2., csütörtök
Képgaléria
Képgaléria
Hír
2021. november 29., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com