Jelszóigénylés

Nehezített felkészülés után is győzelem

Megosztás:
Megjelent: 2022. november 19., szombat
3:0-ra nyert NB II-es csapatunk a Kistext ellen

Kihívást jelentő mérkőzésen nyert a Vidux-Szegedi RSE felnőtt női csapata. Játékosaink a Kistext otthonában arattak háromszettes győzelmet, annak ellenére, hogy hiányos kerettel voltak kénytelenek pályára lépni. A szalagavató ünnepségek miatt hiányzó csapattagok helyébe U17-es játékosok léptek, akik maximálisan helytálltak az idegenbeli fordulón.

“Szeretnénk menetelni tovább a bajnokság megnyerése felé!” – nyilatkozta Milodanovics Andrea, hiszen csapatunk nem titkolt célja az idei szezonban az NB I-be való feljutás. A Kistext elleni mérkőzésen az első szettől kezdve domináltunk a pályán, ami a részeredményeken is meglátszik. A nagy pontkülönbségek miatt sem volt kérdéses a bajnoki forduló kimenetele. 

- Milodanovics Andrea: A mai mérkőzésre nehezített körülmények között kellett felkészülnünk, ugyanis több játékosomat is nélkülöznöm kellett a hétvégén megrendezett szalagavatók miatt. Teljesen más felállásban kellett játszanunk, de az U17-es játékosok tökéletesen helytálltak, ami a meccs végeredményén is meglátszik.Női Nemzeti Bajnokság II. osztálya / Női NB II Kelet alapszakasz, Budapest
Kistext SE Vidux-Szegedi RSE 0:3 (19:25, 7:25, 12:25)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Fürdök Lilla, Sojnóczky Sára, Kádár Gréta, Kiss Boglárka, Herceg Viktória, Nagy Léna. Csere: Nagy-Hegyesi Réka (libero), Szatmári Júlia, Mányai Maja, Erdei-Strohner Enikő, Szalay Kata.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com