Jelszóigénylés

Fergeteges hangulat, hazai győzelem

Megosztás:
Megjelent: 2022. december 4., vasárnap
Női NB II-es csapatunk elsőként végzett a tabellán

Az idei utolsó hazai mérkőzésen a szegedi szurkolóktól volt hangos a terem, a hangulat fergeteges volt, amit győzelemmel háláltak meg a játékosok. A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapatának sikerült elérnie a kitűzött célt: 3:1-re nyertek a Palota RSC elleni visszavágón.

Ahogyan a korábbi tapasztalatok alapján várható is volt, a nézők egy érdekfeszítő mérkőzésen vehettek részt az Etelka sori Sportcsarnokban. Mindkét csapat ismét bizonyította, hogy nem adják könnyen magukat, mindent megtesznek azért, hogy a tabella első helyén végezhessenek.  A két kezdő játszmában a szegedi együttes dominált, az ellenfél mindkét szettben 20 pontnál kevesebbet tudott szerezni. Azonban a harmadik játszmában felülkerekedtek a hazaiakon, és 21:25-re nyertek. Játékosainknak szerencsére sikerült túllendülniük a nehézségeken, és az ezt követő szettben újra átvették az uralmat a pályán, ezzel pedig bebiztosították maguknak a tabellán elfoglalt első helyet.     

- Milodanovics Andrea: Sajnálom, hogy nem sikerült olyan teljesítményt nyújtanunk, amit vártam a lányoktól. Úgy gondolom, ennél többre is képesek vagyunk. Annak viszont nagyon örülök, hogy sikerült ismét három pontot szereznünk, valamint hazai pályán egy remek mérkőzést játszanunk. Szeretném kiemelni Kádár Gréta teljesítményét: minden tőle telhetőt megtett, a meccs alap embere volt. Emellett szeretnék gratulálni a csapatomnak is, nagyon büszke vagyok rájuk!



Női Nemzeti Bajnokság II. osztálya / Női NB II Kelet alapszakasz, Szeged, Etelka sori Sportcsarnok
Vidux-Szegedi RSE Palota RSC 3:1 (25:16, 25:17, 21:25, 25:14)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Fürdök Lilla, Kádár Gréta, Nyers Noémi, Bálint Viktória, Kovács-Fiskus Fanni, Szatmári Júlia.  Csere: Kujundzic Leila (libero), Nagy Léna (libero), Sojnóczky Sára, Hűse Zsófia, Kiss Nóra, Farkas Antónia, Kiss Boglárka, Szalay Kata.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com