SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. április 7.
Herman

Jelszóigénylés

Lányok, lubickoljatok a sikerélményben!

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 18., szerda
Ünnepi évzárásra készül vasárnap a Vidux-Szegedi RSE női csapata.

Nem tudunk betelni a látvánnyal: a Női NB II-es Keleti tabella élén áll a Vidux-Szegedi RSE. Még szebb lenne, ha női csapatunk az ünnepeket is az első helyen töltené, de a papírforma nem ezt sugallja, hiszen vasárnap 17 órától az a csapat lesz az ellenfél, amelytől szezonbeli egyetlen vereségét szenvedte együttesünk. A Lila iskolában a Békéscsabát fogadják Tátrai Sándor tanítványai, akik nagyon várják a szurkolókat, hiszen mindig remek hangulat uralkodik a hazai meccseken, most pedig ünnepi is lehetne.
– A karácsony, a remek őszi szereplés és az ellenfél miatt is azt szeretném, hogy a lányok lazán játszanak, lubickoljanak az elmúlt hónapok sikerélményeiben, élvezzék a röplabdát – vázolta fel a tervét a vezetőedző. – Persze ez nem jelenti azt, hogy nem akarunk győzni, de most szeretném, ha nem lenne teher a lányokon. A csapat már így is tett terhet a saját vállára a sorozatos győzelmekkel, hiszen mindenki szeretné tartani ezt a szériát. Ez persze kellemes teher. Én viszont most nem eredményben, hanem a mutatott játékban gondolkodom: ha ahhoz hasonló teljesítménnyel tudnánk előrukkolni, amit a Vasas ellen mutattunk, már biztosan elégedett lennék, történjék bármi – nyilatkozta Tátrai Sándor.

A mester hozzátette: abban biztosak lehetünk, hogy a favorit Békéscsaba nem veszi majd félvállról a meccset.

– Az edzőjüket ismerve a Békéscsaba mindent belead majd, így nekünk is oda kell tennünk magunkat. Ha az ősszel stabillá vált alapjátékunk minden eleme összeáll, nem lehet gond. Az is nyugodtabbá tesz egy ilyen meccs után, hogy tudom: a keretünk minden tagja hozzá tud tenni a bajnokikhoz. Ezt ezúttal is szeretnénk bizonyítani a szurkolóknak, akik remélhetőleg velünk tartanak a röplabdás napon, hiszen a találkozónk előtt U15-ös forduló lesz a Lila iskolában – hangsúlyozta a tréner.
NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
17:00 Vidux-Szegedi RSE - LINAMAR-BRSE
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
Hír
2020. április 2., csütörtök
Hír
2020. március 28., szombat
Hír
2020. március 26., csütörtök
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com