Jelszóigénylés

“Hatalmas akarat van a lányokban!”

Megosztás:
Megjelent: 2021. szeptember 2., csütörtök
Az új vezetőedző, Milodanovics Andrea máris szép jövőt lát a női csapatban.

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata augusztus 16-án kezdte a felkészülést az új szezonra. A lányok rögtön “belecsaptak a lecsóba”, új edzőjük, Milodanovics Andrea az első naptól kőkemény kondis és labdás tréningeket tart. Ahogy ő fogalmazott: póló nem maradt szárazon.

A napi két foglalkozás már érződik a játékosokon, amit jövő héten a BVSC otthonában egy felkészülési tornán bizonyíthatnak is.

– Már nagyon várom azt a tornát, mert bár rengeteget és keményen dolgozunk, az igazi hatás csak mérkőzéseken látszik. Mivel még nem vezettem a csapatot meccseken, minden mozzanat fontos visszajelzés és információ lesz számomra. Rögtön tudnom kell, hogy miben kell még fejlődni, hiszen októberben már indul az NB II-es szezon – jegyezte meg a szakember.

Milodanovics Andreát nem véletlenül igazoltuk le, hiszen Balatonfüreden az NB II-es együttesből extraligás csapatot faragott, és az SZRSE is hasonló terveket sző. Egyelőre csak az NB I-be jutás a kimondott cél, de azt mihamarabb szeretnénk elérni.

– Úgy vettem észre, hogy ezt senki sem teherként éli meg, mindenki számára motivációt jelent. Még meg is jegyezték a lányok: örülnek, hogy nyíltan kimondjuk a klubnál ezt az elvárást. A cél elérését kötelességüknek érzik, és engem is meglepett, hogy milyen hatalmas akarat van a lányokban. Maximálisan odateszik magukat az edzéseken, és már most szép jövőt látok a keretben, a fiatalokra abszolút lehet építeni – hangsúlyozta a tréner.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com