Jelszóigénylés

Veretlenül zárták az alapszakaszt

Megosztás:
Megjelent: 2023. február 24., péntek
18 alkalommal nyert női NB II-es csapatunk

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata újabb győzelemmel térhetett haza. A mai nyertes mérkőzéssel továbbra is veretlenek a bajnokságban, óriási előnnyel a tabella első helyén zárták az alapszakaszt. Ellenfelük a HÉP-Röpke SE volt, akik jelenleg a hetedik helyen szerepelnek a bajnokságban. 

A kecskeméti együttes ellen játékosaink ismét magabiztosan nyertek: kiegyensúlyozottan és fegyelmezetten játszottak. A mai győztes mérkőzéssel pedig 18 nyert küzdelmet, valamint 0 vereséget tudhat magáénak csapatunk. Ezzel az előnnyel léphetnek tovább a bajnokság középszakaszába, ahol minden mérkőzés eredményén az NB I-be való feljutás esélye múlik majd.

Milodanovics Andrea: -  Úgy gondolom, hogy a bajnokság ezen szakaszát sikeresen zárhattuk le. Viszont nem dőlhetünk hátra, hiszen most jön még csak a java. Most következik az az időszak, amikor nagyon oda kell tennünk magunkat, nagyon erősen kell játszanunk minden mérkőzésen. Tartok attól, hogy mivel a szezon eddigi részében nem éreztük meg, hogy milyen egy igazán erős ellenfél ellen küzdeni, nehogy belekényelmesedjünk ebbe a helyzetbe. Igyekszünk minél keményebben dolgozni, hogy ebbe a hibába ne fussunk bele, és továbbra is így meneteljünk. Büszke vagyok a csapatomra. Nagyon szépen köszönöm az eddigi munkájukat! Remélem, hogy még nagyobb sikerekkel fogunk tudni továbblépni a középszakaszba.Női Nemzeti Bajnokság II.osztálya / Női NB II Kelet Alapszakasz, Kecskemét
HÉP-RÖPKE SE  - Vidux-Szegedi RSE 0:3 (14:25, 12:25, 18:25)
Vidux-Szegedi RSE: Fürdök Lilla, Lissette Lefforge, Kádár Gréta, Bálint Viktória, Kovács-Fiskus Fanni, Horváth Dalma. Csere: .Nagy Léna (libero), Nagy-Hegyesi Réka (libero), Sojnóczky Sára, Nyers Noémi, Kiss Nóra, Farkas Antónia, Mányai Maja.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Hír
2023. március 29., szerda
Képgaléria
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 27., hétfő
Hír
2023. március 26., vasárnap
Képgaléria
Hír
2023. március 22., szerda
Hír
2023. március 20., hétfő
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com