Jelszóigénylés

Összesen 11 pontot veszítettünk

Megosztás:
Megjelent: 2022. október 30., vasárnap
3:0-ra nyertünk Salgótarjánban

Női NB II-es csapatunk Salgótarjánba utazott az alapszakasz egyik utolsó mérkőzésére. Játékosainknak rekord idő alatt sikerült megnyerniük a mérkőzést, ugyanis a küzdelem mindössze 48 percet vett igénybe. Az eredmény pedig ismét a legideálisabb csapatunk számára, hiszen ezalkalommal is 3 ponttal tudtunk távozni.
A mérkőzés egész időtartama alatt a szegedi együttes uralta a pályát, ez a dominencia pedig olyan erős volt, hogy a három szett alatt mindössze 11 pontot veszítettek. A fordulóra két szurkolónk is a lányokkal tartott Salgótarjánba, hogy bíztathassák őket, annak ellenére, hogy milyen távolságot kellett megtenniük 

- Milodanovics Andrea: A távolság, és a meccs időpontja nagy nehézségeket okozott nekünk, ugyanis hajnalban kellett felkelnünk, és elindulnunk a csapatommal, hogy a kijelölt időpontra meg tudjunk érkezni, és legyen elegendő időnk a bemelegítésre is. Gratulálok a lányoknak, hogy ilyen áldozatokat hoznak a mérkőzésekért, valamint azért, hogy ilyen alázatosan, és kiegyensúlyozottan játszottak ezen a fordulón is. A két szurkolónknak pedig nagyon hálásak vagyunk, hogy velünk tartottak most is, és bátorítottak minket!



Női Nemzeti Bajnokság II. osztálya / Női NB II Kelet alapszakasz, Salgótarján
Vidux-Szegedi RSE - SBTC 3:0 (25:3, 25:6, 25:2)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Fürdök Lilla, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Kiss Nóra, Farkas Antónia, Szatmári Júlia. Csere: Kiss Boglárka (libero), Nyers Noémi.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com