Jelszóigénylés

El kell kerülni a rövidzárlatot!

Megosztás:
Megjelent: 2021. március 26., péntek
A Vidux-Szegedi RSE otthon is le szeretné győzni a riválist.

A HÉP-RÖPKE SE évek óta a Vidux-Szegedi RSE egyik legnagyobb vetélytársa a női NB II-ben. A kecskemétiekkel mindig parázs csatákat vívnak a lányok, így izgatottan várják a szombatot, hiszen 16 órától a régi riválist fogadják az SZTE Sportközpontban.A felsőházi rájátszásban már a hajránál járunk, két forduló van hátra. A BVSC, a Kispest és az SZRSE között egy-egy pont van, igaz, a Kispest egy meccsel kevesebbet játszott. Sajnos papírforma szerint az aranyéremre már nincs sok esély, de az ezüstért mindent meg kell tenni. Az első lépés a HÉP-RÖPKE SE elleni siker lenne, ami Kecskeméten magabiztosan összejött, így “csak” meg kellene ismételni a korábbi teljesítményt. Könnyű persze ezt mondani, hiszen remek ellenfél érkezik.

– Hiába nyertünk simán Kecskeméten, nem vehetjük félvállról az ellenfelet – hangsúlyozta dr. Fürdök Nóra, a Vidux-Szegedi RSE játékosa. – A BVSC és a Kispest elleni vereségek is megmutatták, hogy elég egy rövidzárlat, és máris olyan gödörbe tudunk kerülni, amelyből nehéz kimászni. Koncentrálva, jó szervákkal és nyitás-fogadásokkal kell játszani, és akkor összejöhet a harmadik siker a playoffban. Technikás feladójuk van, erre különösen kell figyelni, de még inkább az edzők utasítására – tette hozzá.

A BVSC ellen volt egy kis összeomlás, de a héten több játékos edzéssel próbálta javítani a hangulatot Tátrai Sándor vezetőedző. Az SZRSE TV forgatásakor is láttuk, hogy a lányoknak tetszettek a feladatok, remek hangulatú tréningjeik voltak.

– Egy ilyen fontos derbi kilencven százalékban fejben dől el, így mentálisan fontos volt összekapni magunkat. Jó hatással voltak ránk vezetőedzőnk módszerei, és hangsúlyozta azt is, hogy bőven van miből erőt merítenünk, hiszen a rájátszás minden meccsét remekül kezdtük. Kiváló volt a hangulat, remélem a holnapi meccs után is mosolygósak leszünk – jegyezte meg Fürdök Nóra.NBII Női Bajnokság - Kelet felsőház, Szeged
16:00 Vidux-Szegedi RSE - HÉP-RÖPKE SE
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com