SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. február 17.
Donát

Jelszóigénylés

Kötelező a siker és a visszarázódás

Megosztás:
Megjelent: 2020. január 10., péntek
Női csapatunk a sereghajtó KISTEXT otthonában játszik szombaton.

A felnőtteknél nem csak a férfiak számára ért véget az ünnepi pihenő, de a Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata is bajnokit vív hétvégén. A sorsolás a lehető legjobb párosítást hozta az új év első összecsapásán, hiszen szombaton 16 órától a nyeretlen, sereghajtó Kistext otthonában szerepelnek a hölgyek. Ez tényleg az a meccs, amire rá lehet mondani: kötelező a szegedi győzelem.


 
– Egyetértek, ennél kötelezőbb bajnoki nincs ebben a szezonban – reagált a felvetésre Tátrai Sándor vezetőedző. – A sima siker mellett még egy nélkülözhetetlen része lesz a meccsnek, ugyanis szeretném, ha a lányok itt már visszarázódnának a régi kerékvágásba. Volt olyan, aki pár napja három hét szünet után tudott először edzésre jönni, érezhetően mindenkinek nehezebben mentek a feladatok, jobban elfáradtak. Ez persze természetes, de gyorsan bele kell lendülni a megszokott ritmusba, hiszen egy hét múlva már közvetlen riválisunkat, a Közgázt fogadjuk – hangsúlyozta a szakember.
A jövő heti ellenfél, az erőviszonyok és a kihagyás alapján tehát el lehet mondani: a KISTEXT elleni bajnoki egy remek felkészülési mérkőzésnek felel meg.

– A lehető legjobb ellenfelet kaptuk a visszatérés utáni első hétvégére. Szeretnénk 3:0-ra győzni, illetve technikailag, fizikálisan és koncentrációban is biztató jeleket mutatni a jövő heti derbi előtt. Nem készülünk külön az ellenfélre, csak a saját játékunk csiszolására koncentrálunk. Magunkkal kell foglalkozni, ami egyébként alapelv ebben a szezonban, de most különösen igaz – tette hozzá Tátrai Sándor.
NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Budapest
16:00 KISTEXT - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. február 17., hétfő
Hír
2020. február 15., szombat
Hír
2020. február 14., péntek
Hír
2020. február 13., csütörtök
Hír
2020. február 12., szerda
Képgaléria
2020. február 11., kedd
Képgaléria

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com