Jelszóigénylés

Sokat tanultunk magunkról a Közgáz elleni meccsen

Megosztás:
Megjelent: 2022. október 16., vasárnap
NB II-es csapatunk Szegeden játszott

A mai napon 17:00 órától láthatták szurkolóink felnőtt női csapatunk mérkőzését ismét hazai pályán. A Közgáz SC és DSK együttesével mértük össze erőnket.
Ahogyan arra számítani lehetett, a korábbi mérkőzésekhez képest a Közgáz csapatával nehezebb dolgunk volt. Bár a végeredmény 3:0 lett, és megint 3 ponttal távozunk, kiélezett küzdelem volt mindkét fél részéről, különösen az utolsó szettben.

A lányokra a jövő héten még két mérkőzés vár hazai pályán: október 18-án, kedden 19:00 órától a HÉP-Röpke SE ellen, október 20-án, csütörtökön pedig a Szolnoki SPC együttesével mérkőznek meg szintén 19:00 órától.

- Milodanovics Andrea: Számítottunk arra, hogy ez egy nehezebb mérkőzés lesz számunkra. Annak ellenére, hogy több helyzetben nem úgy jött ki a lépés, mint ahogyan szerettük volna, úgy gondolom, nagyon jó lehetőség volt ez a forduló arra, hogy sokat tanuljunk magunkról, észrevegyük, hogy melyek azok a területek, amikben még fejlődnünk kell majd a továbbiakban.



Női Nemzeti Bajnokság II. osztálya / Női NB II Kelet alapszakasz, Szeged, Lila iskola
Vidux-Szegedi RSE - KÖZGÁZ SC ÉS DSK 3:0 (25:18, 25:18, 30:28)
Vidux-Szegedi RSE: Kezdő: Fürdök Lilla, Kádár Gréta, Nyers Noémi, Bálint Viktória, Kovács-Fiskus Fanni, Szatmári Júlia. Csere: Kujundzic Leila (libero), Nagy Léna (libero), Sojnóczky Sára, Kiss Boglárka, Farkas Antónia.
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com