SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. április 4.
Izidor

Jelszóigénylés

Keményen meg kellett dolgozni a sikerért

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 1., vasárnap
A Vidux-Szegedi RSE újabb, ezúttal nehezen elért győzelmet aratott.

Az elmúlt fordulókban elkényeztetett minket női csapatunk, az NB II-ben sorra aratták a sima háromszettes győzelmeket. Ma viszont nem a legjobb napját fogta ki a Vidux-Szegedi RSE, rögtön az első, izgalommentesen elvesztett nyitószettben hátrányba került, de a lányok nem adták fel: ha nehezen is, de fordítottak a HÉP-Röpke SE ellen, és újra diadalmaskodtak a bajnokságban.
– Melós meccs volt! – summázott Tátrai Sándor vezetőedző, majd bővebben is kifejtettem miért is lett ez ennyire küzdelmes találkozó. – Az első szettben lefagytak a lányok, szinte semmi sem jött össze nekik. A végén nem is kellett mondanom semmit, maguktól beszélték meg együtt a játékosok, hogy ezt a szettet most felejtsük el, és koncentráljunk a következőre. Ez a helyes mentalitás! Ha nem így állnak hozzá, a többi szett is hasonlóan alakul – hangsúlyozta a tréner.

A folytatás sem volt sima: bár a csapatunk a következő három szettet behúzva nyert, de volt miért izgulnunk.

– Ma nem ment jól a játék, de keményen dolgoztunk a győzelemért. A nyitásokat kivéve minden játékelemben javultunk egy kicsit a folytatásra. Rengeteget kellett cserélnem, de amikor beállt valaki, mindig tudott egy plusz adni a játékhoz. Fejben nekem is nagyon fárasztó volt ez a meccs, amit persze magunknak tettünk nehézzé, hiszen szerintem ebben a szezonban összesen nem rontottuk annyi szervát, mint ebben a négy szettben. Bizonyos szempontból az ilyen nehezen elért győzelmek a legértékesebbek, hiszen sokat tanulhatunk és rengeteg energiát meríthetünk belőlük. Fontos meccsen nyertünk, aminek örülhetünk, de jövő héten meg kell beszélnünk a hibák okát – zárta értékelését Tátrai Sándor.

NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
Vidux-Szegedi RSE - HÉP RÖPKE SE 3:1 (13:25)(25:18)(25:21)(25:23)
Vidux-Szegedi RSE: Farkas Antónia, Sipka Bernadett, Fürdök Lilla, Németh Hanna, Kertai Júlia, Nagy Mína, Ádám Dóra (libero), Kovács-Fiskus Fanni, Hámori Janka, Dr. Szalenko-Tőkés Ágnes, dr. Fürdök Nóra, Nagy Karola, Hűse Zsófia
Vezetőedző: Tátrai Sándor

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. április 2., csütörtök
Hír
2020. március 28., szombat
Hír
2020. március 26., csütörtök
Hír
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com