SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. január 17.
Antal, Antónia

Jelszóigénylés

Fontos hazai derbi következik

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 11., szerda
Szombaton 17 órától minden szurkolónk buzdítása jól jön a Lila iskolában.

Küzdelmes NB II-es sikereken van túl a Vidux-Szegedi RSE női csapata, de hiába közeledik a karácsony, az őszi szezonnak még nincs vége, sőt, most jön egy újabb izgalmasnak ígérkező összecsapás. Tátrai Sándor tanítványai szombaton 17 órától a Palota RSC együttesét fogadják a Lila iskolában.
– Nyerünk! Talán ugyanolyan küzdelmesen, mint az elmúlt hetekben, de nem biztos – mondta el várakozását a vezetőedző, majd bővebben is kifejtette véleményét. – Benne van a pakliban, hogy sima sikert aratunk, hiszen a szezonnyitó "odavágó" olyan hibák miatt lett szorosabb a vártnál, amelyeket azóta már kijavítottunk. Ráadásul ezen a héten a megszokottnál is koncentráltabbak voltak a lányok. A hozzáállásuk eddig is jó volt, de most minden téren szintet lépett. Ez a sok beszélgetésünknek is köszönhető, átérezték a játékosok, hogy mentális téren hullámvölgybe kerültünk, és ezen túl kell lendülni. Most lenne a legjobb, hiszen a felnőtt csapatok között a Palota a hozzánk legközelebb álló riválisunk, szeretnénk növelni előnyünket szombati ellenfelünkkel szemben – hangsúlyozta a meccs fontosságát a tréner.

A szakember elárulta: kiváló hangulatú edzéseken van túl a csapat, így a hosszú őszi szezon, és a szokatlanul nagy terhelés ellenére lendületben vannak a tanítványok, és várják a hazai derbit – a szurkolók miatt is.

– A jövő heti, Békéscsaba elleni bajnokink lehet egy laza, karácsonyi hangulatú évzárás, de már előtte is jó lenne ünnepi hangulatot teremteni egy szép győzelemmel. A lányok minden hazai meccs után szokták mondani, mennyire jó hangulat árad a lelátóról, ez plusz erőt ad neki, így most is nagy szeretettel várjuk a drukkereket. Az edzéseken tapasztaltak alapján olyan csapatot látnak majd, amely vagányan játszik és keményen hajt a sikerre! – állítja Tátrai Sándor.
NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
17:00 Vidux-Szegedi RSE - Palota RSC
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Jelezdt Te is, hogy ott leszel felnőtt női csapatunk mérkőzésén a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. január 14., kedd
Hír
2020. január 14., kedd
Hír
2020. január 13., hétfő
Hír
Hír
2020. január 12., vasárnap

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com