SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. április 4.
Izidor

Jelszóigénylés

Önbizalommal egyenlő esélyt teremthetnek

Megosztás:
Megjelent: 2019. október 16., szerda
A Vidux-Szegedi RSE női csapata a Békéscsaba vendége lesz vasárnap.

Miután a Vidux-Szegedi RSE egy hullámvölgyekkel tarkított meccsen aratott lélekemelő sikert a Palota RSC otthonában, a női NB II második fordulójában sem számíthatunk kevésbé izgalmas összecsapásra: vasárnap 18 órától a Békéscsaba vendége lesz együttesünk.
A nyitóforduló bajnokiját egymásért küzdve, óriási szívvel nyerték meg a lányok, és erre a hozzáállásra ezúttal is nagy szükség lesz, hiszen a magyar röplabda egyik fellegvárába utaznak. A Békéscsaba utánpótlás szinten is kiemelkedik a hazai mezőnyből, de van esély a szegedi sikerre.
– Ha tudásunk legjavát nyújtjuk, akkor összejön a győzelem, ezt már az előző idényben is bizonyítottuk, hiszen hazai pályán 3:1-re legyőztük a Békéscsabát – emlékeztetett Tátrai Sándor vezetőedző. – Akkor nagyon jó napunk volt, és óriási sikert arattunk. Ez most is összejöhet, de ehhez előre kell lépnünk az első bajnokihoz képest. Ha lesznek is hullámvölgyeink, nem lehetnek olyan hosszúak, mint a Palota ellen, de inkább jobb lenne teljesen elkerülni őket. Stabilan kellene azt játszani, amit tudunk – véli Tátrai.

A hétfői és keddi edzésen természetesen szóba került mindez, és a szakember úgy látja: tanítványai is átérzik az első bajnoki tanulságait.

– A békéscsabaiak erősek, technikásak, gyorsak, így csak önbizalommal telve lehet esélyünk ellenük. Magabiztos, határozott játékkal egyenlő esélyeket teremthetünk magunknak. Az e heti tréningek alapján bizakodom, hogy ez így is lesz, hiszen szép dolgokat láttam a lányoktól, és tartják magukat a megbeszéltekhez. A tréningeken végig koncentráltak és pozitívak voltak, ezt a mentalitást szeretném látni tőlük vasárnap is. Bármilyen helyzetet tudniuk kell kezelni a pályán, és erre képesek is! – tette hozzá a mester.

U21-NBII Női Bajnokság Kelet "A" csoport, Békéscsaba 
18:00 LINAMAR-BRSE - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. április 2., csütörtök
Hír
2020. március 28., szombat
Hír
2020. március 26., csütörtök
Hír
Hír

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com