Jelszóigénylés

Csak bátran, lányok!

Megosztás:
Megjelent: 2019. december 4., szerda
Női csapatunk vasárnap Jászberényben vív NB II-es bajnokit.

Női NB II-es csapatunk legutóbbi, Kecskemét elleni összecsapása nehezebben alakult, mint vártuk, keményen meg kellett küzdeni a bajnoki pontokért. A lényeg persze a győzelem, de az előző két találkozó a sikerek ellenére felért egy-egy figyelmztető jellel.
– A lányok érzik, hogy ebben a szezonban nagyon jól megy nekik, remek helyen állnak a tabellán, amit meg is akarnak őrizni, így maguk tesznek terhet a saját vállukra, hiszen ez a pozíció nem elvárás – fejtette ki Tátrai Sándor vezetőedző. – Ehhez párosul egy kis fáradtság, mivel mindenki munka vagy iskola mellett röplabdázik, ami év végén kiütközik. Éppen ezért kicsit visszavettünk a tempóból, ezen a héten kisebb terhelést kapnak a lányok – árulta el a tréner.

A pihentetésre szükség is lehet, hiszen vasárnap 17 órától a Jászberény vendége lesz a Vidux-Szegedi RSE.

– Nem könnyű ellenfél, hiszen nagyon jó a jászberényi utánpótlás, tavaly ki is kaptunk tőlük, és az is nehezíti a dolgunkat, hogy riválisunk kerete alaposan átalakult, jósolni szinte lehetetlen a találkozó előtt – nyilatkozta a mester. – Nincs okunk félni, és nem is szabad félni senkitől! Szépen tenni kell a dolgunkat, bátran kiadni magunkból mindent. Hétfőn nagyon sokat beszélgettünk a lányokkal, és úgy érzem, jól állnak a helyzethez, és ha nem hajtjuk túl az edzéseket, nem is lehet probléma, hogy hozzuk a játékunkat – véli Tátrai Sándor.
NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Jászberény
17:00 Jászberényi RK - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: Tátrai Sándor

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com