Jelszóigénylés

Kettőből kettő: remek folytatás a rájátszásban!

Megosztás:
Megjelent: 2022. február 20., vasárnap
Ismét simán nyert a Vidux-Szegedi RSE női csapata

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata ott folytatta a felsőházi rájátszást, ahol az első fordulóban abbahagyta: a Miskolc vendégeként is magabiztos, háromszettes győzelmet aratott.

Mindössze 57 percet és 43 pontot engedélyeztünk a hazaiaknak, így a legnagyobb rivális, a BVSC-Zugló után mi is nagyon simán nyertünk a Miskolc ellen. A feljutásért folytatott harc egy hét múlva folytatódik, akkor a DEAC-ot fogadjuk a Lila iskolában. Ha ott is nyerünk, a következő fordulóban jöhet a zuglóiak elleni ki-ki meccs! Csak így tovább, lányok!

Milodanovics Andrea: – Megkaptuk azt, amiért jöttünk. Kötelező volt megszerezni ezt a három pontot, ennek megfelelően játszottak a lányok, remek hozzáállással. Teljes mértékben betartották a taktikai utasításokat, nagyon kevés hibával játszottak. Különösen örültem annak, hogy kevés volt a hibánk a nyitások során, ebben fontos volt fejlődnünk. Gulyás Vivien remekül szállt be a feladó posztra, így egy alap játékkal hoztuk a sima sikert. Gratulálok a csapatnak!

Miskolc – Vidux-Szegedi RSE 0:3 (13:25, 15:25, 15:25)
Női röplabda NB II, felsőházi rájátszás, Keleti csoport, 2. forduló. Miskolc, 20 néző. Vezette: Rácz, Radasovszki.
Vidux-Szegedi RSE: Ines Pereira, Kádár Gréta, Nyers Noémi, Hűse Zsófia, Kovács-Fiskus Fanni, Gulyás Vivien. Csere: Kiss Boglárka (libero), Fürdök Lilla, Nagy-Hegyesi Réka, Szalay Kata, Nagy Léna (libero).
Vezetőedző: Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com