Jelszóigénylés

Foghíjas keretünk lesz a bajnoki nyitányon

Megosztás:
Megjelent: 2021. október 1., péntek
Női NB II-es csapatunkat sérülések és betegségek hátráltatják Gödöllőn.

Pechesen indul a szezon a Vidux-Szegedi RSE női csapata számára: Nyers Noémi és Bálint Viktória megsérült, illetve többen betegséggel küzdenek. Vasárnap 17 órától a Gödöllő otthonában lesz az NB II-es pontvadászat nyitánya, ahova csapatunk foghíjas kerettel utazik.

Az új trénerrel készülő együttes a lehető legkomolyabb céllal vág a bajnokságnak: az NB I-be jutás kiharcolása lebeg a szegedi lányok szeme előtt. Az első meccs kapcsán nincs szerencsénk az előzmények miatt, de inkább ilyenkor forduljon el tőlünk ennyire Fortuna, mint mondjuk a rájátszásban.

– Sajnos így nehéz mérkőzés elé nézünk – kezdte a beszélgetést Milodanovics Andrea vezetőedző. – Ilyen hiányos kerettel csak egy célunk lehet: tisztességgel odatenni magunkat, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle. Tényleg nem ilyen szezonkezdésről álmodtunk, de egyetértek, inkább most legyünk ilyen pechesek, mint később. Nem lesz egyszerű így játszani a Gödöllő ellen, ha olyan csapatuk lesz, amit mostanában megszoktunk tőlük. A győztes taktika egyébként megvan ellenük, de nagy kérdés, hogy ilyen csonka csapattal sikerrel meg is tudjuk-e valósítani – jegyezte meg a szakember.

NB II - U21 Női Bajnokság Alapszakasz, Gödöllő
17:00 Gödöllői RC - Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: Milodanovics Andrea

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!
 

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Hír
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 18., hétfő
Képgaléria
Képgaléria
2021. október 18., hétfő
Hír
2021. október 17., vasárnap
Hír
2021. október 15., péntek
Hír
2021. október 14., csütörtök
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com