Jelszóigénylés

Kezd visszajönni a ritmus

Megosztás:
Megjelent: 2020. december 4., péntek
Női NB II-es csapatunk a Salgótarján ellen szeretné igazolni a papírformát.

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata az előző hétvégén pihenhetett, most viszont bajnoki vár rá: vasárnap 16:30-tól a Salgótarján vendégei lesznek a lányok. Az ellenfél teljesen ismeretlen, se korosztályos, se felnőtt mérkőzésen nem találkoztunk még az együttessel. Az újonc házigazda az egyetlen nyeretlen csapat a csoportunkban, így nem túlzás azt mondani: favoritként várjuk a bajnokit.Magabiztos sikerünk esélyét tovább növeli, hogy a vendéglátó zsinórban két mérkőzést játszik le, az első meccset követő egyórás pihenő után küzd meg a szegedi társasággal.

– Nem csak az eredmény tekintetében szeretném igazolni a papírformát, az a cél, hogy esélyeshez méltó játékkal nyerjünk – fogalmazott Tátrai Sándor vezetőedző. – Változatos okokból ezúttal is lesznek hiányzók, de az ilyen helyzetek már nem aggasztanak, hiszen az előző idényben már ráéreztek a lányok, hogy ki milyen posztokon tud még helytállni a sajátján kívül, ebben az őszi szezonban pedig még inkább komplex lett a keretünk, nincs legyőzhetetlen akadály. Örülök, hogy a lányok átérezték, mennyire fontos sokoldalú játékot nyújtani, és ezt képesek is megvalósítani. Mindenki több pozícióban tud szerepelni, és ezt most újra bizonyítani kell – hangsúlyozta a tréner.A dicséretek jogosak, még ha így is hullámzó lett az őszi szezon teljesítménye, de ez érthető is a körülmények miatt. Volt egy kis hullámvölgy, de Tátrai Sándor szerint már kilábaltak belőle.

– A legutóbbi meccsen is azt éreztem, hogy kezd visszajönni az a ritmus és motiváció, amely jellemző a lányokra. Az edzéseken továbbra is koncentrálnak, akarják az újabb sikereket. Felfelé ívelő pályán vannak, ezt is szeretnék megmutatni! – nyilatkozta a mester.

NB II Női Bajnokság Kelet-B-csoport, Szécsény
16:30 SBTC - Vidux-Szegedi RSE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

Kiemelt tartalmak

Képgaléria
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
Képgaléria
2024. április 17., szerda
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com