Jelszóigénylés

Ennyi hiba nem fér bele

Megosztás:
Megjelent: 2020. március 1., vasárnap
A rájátszás nyitányán sajnos nem sikerült szettet nyerni a BVSC vendégeként.

Magasak, erősek, keményen játszanak – erre lehetett számítani a rájátszás első ellenfelétől, a BVSC-től. Pontosan ezt is kaptuk a fővárosiaktól, de a Vidux-Szegedi RSE nem tudta felvenni a versenyt, 3:0-ra kikapott női NB II-es csapatunk, viszont sok hasznos tanulsággal járt a találkozó. A bajnokság ezen szakaszában már csak erős riválisok vannak, és ehhez alkalmazkodnunk kell – így foglalható össze a vezetőedző reakciója, de jöjjön is a mestermérleg.

– Ismerem a zuglóiak edzőjét, így nem lepett meg a stílusuk. Sajnos nem sikerült elég keményen fellépni ellenük, mindenben jobbak voltak, vagyis inkább kevesebbet hibáztak, mint mi – kezdte a beszélgetést Tátrai Sándor. – Az első szett első felében tartottuk a lépést, a harmadikban pedig szinte végig vezettünk. A mérkőzés ezen szakaszait mi is hozhattuk volna, ehhez csak jóval több labdamenetben kellett volna azt a remek játékot hozni, amire képesek is vagyunk, ezt többször bizonyítottuk is. Sajnos nem elégszer, és többet hibáztunk a BVSC-nél. A második szettben is volt tartásunk, hiszen (9:1)-es és (17:7)-es hátrányban is voltunk, mégis felzárkóztunk – jegyezte meg a szakember.

A hozzáállásunkkal nem volt probléma, hiszen a fővárosi derbin végig küzdöttek, hajtottak a lányok, de így sem sikerült szettet nyerni. Legközelebb megpróbáljuk, egy hét múlva a Kispest otthonában lehet javítani.

– Addig le kell vonni a tanulságokat, és dolgozni tovább, hiszen legalább ilyen jó ellenfél vár majd ránk. Sajnos alap dolgokban is hibáztunk, ezeket nem engedhetjük meg magunknak. A nyitás-fogadásokon is javítani kell addig, mert most nem volt olyan stabil, mint kellett volna, ez pedig a támadásaink minőségére és lehetőségeire is rossz hatással volt. Mezőnyvédekezésben most statikusnak éreztem a csapatunkat, sokkal mozgékonyabbnak kell lenni. Ha ebből tanulva továbblépünk, akkor ilyen szintű ellenfelekkel is harcban lehetünk a bajnoki pontokért – nyilatkozta a tréner.NBII Női Bajnokság Kelet Rájátszás 1-4. , Budapest
BVSC-Zugló NB II - Vidux-Szegedi RSE 3:0 (25:17)(25:19)(25:22)
Vidux-Szegedi RSE: Fürdök Lila, Németh Hanna, dr. Fürdök Nóra, Nagy Mína, Kovács-Fiskus Fanni, DR. Szalenko-Tőkés Ágnes, Kertai Júlia, Nagy Karola, Farkas Antónia, Pálvölgyi Eszter (libero), Andó Viola (libero)
Vezetőedző: Tátrai Sándor

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
 
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com