SZRSE Youtube csatornája
SZRSE Facebook oldala
SZRSE Instagram oldala
Szegedi Röplabda Sportegyesület
2020. február 22.
Gerzson

Jelszóigénylés

Labdamenetről labdamenetre kell figyelni

Megosztás:
Megjelent: 2019. november 27., szerda
A Vidux-Szegedi RSE női csapata vasárnap 14 órakor a Kecskemétet fogadja.

Vasárnap reggeltől estig a röplabda lesz főszerepben a Lila iskolában, az adventi program fő attrakciója pedig a két egymást követő felnőtt mérkőzésünk lesz. Hölgyeké az elsőbbség: a női NB II következő fordulójában 14 órától a Vidux-Szegedi RSE a HÉP-Röpke együttesét fogadja.
A kecskemétiek elleni bajnoki remek lehetőséget ad arra, hogy a csapat csiszolja a már eddig is szép eredményeket hozó taktikáját.

– Ugyanúgy készülünk, mint bármilyen másik mérkőzésre, persze a fókuszban nem is feltétlenül maga a meccs van, hanem az, hogy keményen dolgozzunk tovább, ahogy eddig is tettük – mondta Tátrai Sándor vezetőedző. – Szeretném, ha a lányok élveznék a játékot, és közben labdamenetről labdamenetre figyelnének. Azt szoktam mondani nekik, hogy mindenki csinálja a dolgát, és a meccs végén majd kiderül, hogy ki nyer, addig nem kell foglalkozni az eredménnyel. Játszani kell, ahogyan csak a csövön kifér – írta le filozófiáját a tréner.

Ennek szellemében készül tehát a csapat, a játékosoknak pedig természetesen ezúttal is sokat jelentene, ha olyan hangulat lenne, mint az ősz eddigi hazai találkozóin.

– A Vasas elleni szurkolás például szenzációs volt, erőt adott a lányoknak, a segítség pedig most is jól jön majd, hasonló közönséggel tényleg élvezni lehet a játékot. Persze a hangulat és a hozzáállás mellet az alapjátékra is figyelnünk kell, hiszen attól, hogy egy-két meccsen kifejezetten jól ment, még nincs a kisujjunkban. Tökéletesíteni mindig lehet, és kell is, ez a meccs így a fejlődésünket is szolgálja majd – véli Tátrai Sándor.
NBII Női Bajnokság Kelet A-csoport, Szeged
14:00 Vidux-Szegedi RSE - HÉP RÖPKE SE 
Vezetőedző: Tátrai Sándor
Másodedző: Csányiné Molcsányi Petra

Jelezdt Te is, hogy ott leszel csapatunk mérkőzésén a Facebook Eseményünk által!

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:

SZRSE Naptár 2020

Versenynaptár

Kiemelt tartalmak

Hír
2020. február 20., csütörtök
Hír
2020. február 19., szerda
Képgaléria
2020. február 18., kedd
Hír
2020. február 17., hétfő
Hír
2020. február 15., szombat
Hír
2020. február 14., péntek

Facebook

Instagram

         
                      

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6724 Szeged, Vértói út 7.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com