Jelszóigénylés

Izgalmas mérkőzésnek néznek elébe

Megosztás:
Megjelent: 2023. március 29., szerda
Női NB II-es csapatunk a Szolnoki SPC-vel méri össze erejét

A Vidux-Szegedi RSE női NB II-es csapata rendhagyó mérkőzéssel pezsdíti fel a szürke hétköznapokat: csütörtökön Szolnokra utaznak. A Szolnoki SPC elleni küzdelemre 18:30-tól kerül sor a Tiszavirág Arénában.

Női NB II-es együttesünk a múlt heti izgalmak után újabb kiélezett mérkőzésnek nézhet elébe. A játékosok óriási akaraterővel készülnek, nem titkolt céljuk, hogy ismét hárompontos győzelemmel szeretnének hazatérni a találkozóról.

Milodanovics Andrea: - Úgy gondolom, hogy a holnapi mérkőzés biztosan egy nagyon jó, kiélezett küzdelmet tartogat számunkra, hiszen  a Szolnok nagyon feltörekvőben van, és egyre jobban szerepel. Ettől függetlenül nem félelemmel indulunk útnak, ugyanis nem ok nélkül vagyunk mi az első helyen, és nagyon nagy akaraterő van a lányokban hogy ez a meccs is ugyanolyan legyen mint minden eddigi. Szeretnénk ismét három ponttal hazatérni. A lányok jó hangulatban vannak, és izgatottan várják a fordulót: nincs miért aggódnunk, mindenki ki fogja hozni magából a maximumot és ennek meglesz az eredménye. 

Női Nemzeti Bajnokság II.osztálya / Női NB II Kelet Felsőház rájátszás, Szolnok
2023.03.30. 18:30  Szolnoki SPC Vidux-Szegedi RSE
Vezetőedző: 
Milodanovics Andrea.

Szurkoljatok, Kövessétek, SZERESSÉTEK!

Kapcsolódó tartalmak

Megosztás:
         
                        

 

Szegedi Röplabda Sportegyesület
Cím:
6723 Szeged, Hüvelyk utca 7/C III/10.
Telefon:
+36301674845
szegedirse@gmail.com